tkaya kullanıcısının son içeriği

1. T

Yalova Kamp Yeri Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yalova il sınırları içinde kamp yapabileceğim güzel ve güvenli yerler önerir misiniz? Ulaşımı çok zor olmaz ise sevinirim.
  2. T

Loap Melbu III

Yıllar sonra gelen edit: ne kadar da ezbere konuşuyormuşum :D
  3. T

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar 4/2'lik bir bot önerir misiniz? Anladığınız gibi trekking ve kışın şehirde kullanmayı düşünüyorum. İleride zirvelere odaklanırsam 4/3'lere bakarım artık.
  4. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Merhabalar. Mayıs ayından beri bisiklet turlarımda Quechua T2 çadırını kullandım. 3.5 kilo olduğundan bisiklette ciddi ağırlık yapıyor. Ve biraz soğuk havalarda içinde üşüyorum. Şu anda ihtiyaçlarım da değişti ve yeni bir çadır almak istiyorum. Çadırı bisikletli turlar...
  5. T

Satılık Salomon Bot

Ynt: Satılık Salomon Bot merhaba. bu botlar yazın giyilebilir mi? 4 mevsim kullanabileceğim outdoor ayakkabı arıyorum.
  6. T

Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında

Ynt: Evolite Summit 4 Mevsim 1 Kişilik Çadır Hakkında Ferrino Lightent ile karşılaştırmalar sonucu incelemeye bakacaktım. yalnız fotoğraflar uçmuş.
  7. T

Bisiklet Turlarında Kendi Yemeğini Yapmak

Ynt: Bisiklet Turlarında Kendi Yemeğini Yapmak yalnız bisiklet turu için bunlar fazla yer kaplıyor. benzin ocakları pahalı. ispirto ocakları nasıl? katı yakıtlı kartuşlar kullanılamaz mı?
  8. T

Bisiklet Turlarında Kendi Yemeğini Yapmak

Merhaba arkadaşlar. Yine forumdaki tecrübeli arkadaşlara işim düştü :) 12 Ağustos'ta İstanbul-Batum bisiklet turuna çıkacağım. Turda kendi yemeğimi kendim yapmak istiyorum. Bunun için nasıl bir sisteme sahip olmalıyım? bisikletle taşınacağı için aynı zamanda portatif olmalıdır. Gezilerinde...
  9. T

İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi

Ynt: İgloo 63177-1 Kişilik Çadır Hakkında Biligi Tecrübenizi yazdığınız için teşekkür ediyorum. Şu anda çadır satın alma araştırmasındayım. Listeme igloo'yu da ekliyorum.
  10. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Ferrino yalnızca 1 kg'miş. Süper bir imalat ürünü. Üstelik Ferrino olmasından dolayı belli bir kaliteside vardır. Loap'lar ise ucuz görünüyor, kullanışlı mı tam emin değilim. Ben en iyisi aldığım tavsiyeleri bir liste haline getirip bisikletforum'da bir sorayım. Teşekkürler.
  11. T

Karrimor Venture 2 Dome 2

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2 Tavsiye için teşekkürler. Husky'nin Bizam gibi daha uygun modelleri de var. Her ikisini karşılaştırayım.
  12. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi bu modellere de bakacağım. Tavsiyeler için teşekkürler.
  13. T

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2 Cevap için teşekkürler :)
  14. T

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi İki kişilik 200-300 lira civarında önerileriniz var mıdır?
  15. T

Ynt: Karrimor Venture 2 Dome 2 Bahar ve yaz aylarında yapılan turlar için kullanamaz mıyım peki? 10-20 derecelerde mesela.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri