tokalak kullanıcısının son içeriği

1. tokalak

Adanadan İzmire Gideceğim

Sen yürüyerek git beyefendi. Hem bedava hem de spor yapmış olursun.
  2. tokalak

Karavanda Su Deposu İçin Bahar Temizliği

Arkadaşlar kireç problemi için ben silifoz(polifosfat) filitre kullanıyorum. Su depomu doldururken suyu dolum hortumunun ucuna taktığım silifoz filtreden geçiriyorum. Bu hem kireçlenmeyi önlüyor hem de mevcut sistemdeki kireçlenmeyi yavaş da olsa temizliyor. Çalışma esası ise suya karışan...
  3. tokalak

Bende T5 Alarak Karavanlandım

Ynt: Bende T5 Alarak Karavanlandım Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi geziler.... :)
  4. tokalak

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü İçin Teknik Tadilat Projesi Onay Ve Ruhsatlandırma İşlemleri 5 yılın başlangıç tarihi araca ilk kesilen fatura tarihidir , başka bir deyişle yetkili satıcının aracı ilk satışında kestiği faturanın tarihidir ve gün-ay-yıl olarak 5 yılı doldurmak gerekir.
  5. tokalak

İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 1-portatif wc (ne kast ediliyor bilmiyorum) kasetliye (bundan da kast edilen nedir bilmiyorum) nasıl çevrilir ? Lütfen açıklarsanız biz de bilgilenmiş oluruz. 2-Seramik wc nedir acaba? 3-Marin tip wc , karavan dünyasında...
  6. tokalak

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Fiyat mertebesi aşağıdaki gibi ancak Eltesan dan daha uygun fiyata alınabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-karavan-dometic-ctw-4110-kasetli-tuvalet-143261215/detay
  7. tokalak

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Merhaba Nedim Bey , 1- Proje ruhsat işinde zorluk olmaz .Size toplam maiyeti 1,000 TL civarında olur.2014 yılında resmi harçların (TSE , Tüv Muayene , Ruhsat Sayfası gibi) artacağını dikkate almak gerekir. 2- Yatak boyu...
  8. tokalak

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Merhaba , Belirttiğiniz ölçülere ve yerleşime göre ; 1- Yatak boyu 180 net olabiliyorsa ve de sizin boyunuz 170 den kısa ise yatak ta zar zor rahat edersiniz. 2- Oturma gurubunun çizdiğiniz şekilde olması mümkün değil. Bu...
  9. tokalak

Ynt: İveco Daily 35-10 Motorkaravan Dönüşüm Proje Aşamaları.37 Dt 656 Merhaba Nedim Bey , Başlamak işin yarısıdır.Hayırlı olsun , istediğiniz gibi olur inşallah. Yerleşim planını ölçüleri yazarak çalışırsanız plana daha kolay karar verirsiniz. Örneğin verdiğiniz plandaki yatak ölçüleri ne...
  10. tokalak

Nallıhan, Kamp Ve Karavan Kamping Projesi

Ynt: Nallıhan, Kamp Ve Karavan Kamping Projesi Zaman sıkışık fakat gurup toplayabilirsem TKKD olarak gelmeye çalışacağız.
  11. tokalak

Benim Karavanım Caka

Ynt: Benim Karavanım Caka Hayırlı olsun.Kısa zamanda yollara koyulursunuz inşallah.
  12. tokalak

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz..... Kağıt üzerinde dernek üyesi olmanın bir anlamı yoktur. Maddi destek için aidat ödemesi, kamp ve karavancılığın gelişebilmesi için katılım ,paylaşım gibi derneğe karşı olan görevlerini yapacaksın ki kamp ve karavancılık gelişsin. Oğuz Tokalak TKKD
  13. tokalak

İlk Göz Ağrım; HYMER CAMP 51

Eveeet Ahmet Bey , sonunda istediğinize kavuşmanıza memnun oldum. :) Hayırlı olsun , size keyifli geziler dilerim.
  14. tokalak

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Merhaba Ahmet Bey , Öncelikle geçmiş olsun . Ben soyut karavanın ne olduğunu çook çook iyi bilen biriyim. Maalesef ben de 2005 yılında onlara bir motokaravan yaptırma gafletinde bulundum. Ben Ankarada yaşadığımdan imalat süresince her gün denetleme yapmama rağmen...
  15. tokalak

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Ynt: Olumsuzluklar Bitmiyor... Yazınızı anlayıp değerlendirebilmek için açıklamalarınızı bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,693
Kaydolan Son Üyemiz
caglacinarm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri