Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bir şey sormak istiyorum. Halk otobüslerinde emniyet kemeri yok, ruhsatta yolcu sayısı nasıl olacak. Otobüsten karavan olacak ise bence 3+1, veya 4+1 olmalı ama emniyet kemeri şoförden başka olmayacak.
Merhaba
Adım Tolga Bayraktar Doğum Rize, İkamet İstanbul
Uzun yıllar önce Suzuki Samurai araç aldım ve sıfırdan topladım. Daha sonra orası benim, burası senin gezdim. Yeterince off-road yaptım bir kaç kez mahalli yarışlara da katıldım ve artık doydum. Neye doydum derseniz Hard offroad...
Merhaba serkan bey bende x şehirden 1100 km yaparak samurai aracı istanbula getirdim. Size bakım hakkında bir şey yazmayacagım siz zaten herşeyi yazmışsınız. Ben aracı çok iyi bildiğimden şunu söylemek isterim. Eğer tenteli ise bagaj tarafında yırtık varsa orayı bir şekilde kapatın egzoz komple...
Ynt: Motor Değişimi İçin Yasal Kurallar
Arkadaşlar bende benzinli aracıma dizel motor koymak istiyorum yakın zamanda yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.
Merhaba, suzuki samurai aracıma komple motor arıyorum. Elinizde düzgün bakımlı motor var ise lütfen söyleyiniz 1.6-2.0 olabilir. Bir iki hafta içinde bulamazsam kendi motorunu komple yaptırmayı düşünüyorum. Aracım karbüratörlü olduğu için ilk tercihim 1.6 karbüratörlü vitara motorudur. Saygılar
İyi günler, Arkadaşlar benim aracım suzuki samurai. Aracımda önden bakıldığında sol tarafın düşük olduğunu fark ettim ve makascıya gittim. Zaten arka kavisler iyice koy vermişti. 4 makasa da kat attırıp kavis verdikten sonra makascı baktı gözünü kıstı ve ne alaka deyip incelemeye başladı.
Daha...
Kemal abi senden teli aldım ama maalesef gösterge kısmına giren bölge normalde kare gibi. Fakat benimki yuvarlak olmuş artık ve içinde boşta dönüyor kilometrem çalışmıyor