tolgadinc kullanıcısının son içeriği

1. tolgadinc

Motokaravanda Ehliyet Sınıfı Nedir?

Merhaba, arka dört teker bir aracım var, ruhsatta mevcut ağırlığı 2600kg, azami yüklü ağırlığı 4600kg, 17kişi, Minibüs - Yolcu Nakli - Husisi olarak geçiyor. Bu aracı motorkaravan ruhsatına çevireceğim. B ehliyeti kullanır mı?
  2. tolgadinc

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Merhaba, elinize sağlık, bende aynı araçta bu işe başlayacağım. Klimayı iptal etmemişsiniz. Önde klimanız var mı sadece arkada tavan kliması mı var araçta? Seyahat halinde soğutma yeterli olacak mıdır?
  3. tolgadinc

Karavan Ofİs Hakkinda Destek

Herkese tekrar merhaba, mobil ofis fikrini gelişmelerden dolayı ertelemiştik, döndüm dolaştım bir şekilde karavan hayalimizin ucundan tuttum. Tadilatını kendim yapmak istediğim, dönüştüreceğim aracı aldım. Düşük bütçelerdeyim, en ucuzundan bir araç buldum. Motorunu kendim yaptırırım, çeker...
  4. tolgadinc

-Mevcut ofisimizin olduğu binada 3.kat hiç kullanılmamış harabe şekilde duruyormuş. Cüzzi bir rakama orayı kiraladık. 4-5 sene burada umarım devam edebileceğiz. Yine bir kumar oynuyoruz anlayacağınız. Hiç kiracısı olmamış ve kimsede orayı kiralamaz. Yani bizim karavan projesi ileriye sarktı...
  5. tolgadinc

Çok teşekkür ederim. Tabi ki önümüzde belli bir araştırma vakti var. Önümüzdeki Şubata kadar yerimizde durabiliyoruz.
  6. tolgadinc

Çok güzelmiş yasiko bey. İlginize teşekkürler.
  7. tolgadinc

Aslında duş, tuvalet ve ocak kısmınada ihtiyacımız var yani istiyoruz. Bu şekilde avrupayı gezmekte hayalimiz. Eşimde bu konuda hep onaylıyor beni. Sadece bu ortamdan yardım alıyoruz. Sizlerin tecrübeleri tartışılmaz. 1-2 ay içinde projelendirmek istiyorum. Elimizdeki projeler rahatlayınca bu...
  8. tolgadinc

Şirket adres sorununu çözmek kolay. Yıllık 4000TL civarına sanal ofisler mevcut. En kötü ihtimal ile evimi adres gösterip home ofis olarak şirketim devam edebiliyor. Mobil ofiste bir satış olmayacak. 2 adet bilgisayar. Eşimle birlikte proje-tasarım yapacağız. Teşekkür ederim bilgileriniz için.
  9. tolgadinc

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Hepsini not alıyorum.
  10. tolgadinc

Bencede bir sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta yiyecek sektöründe araçlarda para kazanıyor insanlar. İlla ki bir çözümü vardır. Araştırmalara başladım. En az 7-8 aylık bir vakit verdik kendimize. Yeni seneye bu şekilde girebiliriz. İlgi çekeceğinide görüyorum. 1-2 ay içinde tasarımımız...
  11. tolgadinc

Teşekkürler bakacağım. Ancak ben kendimize göre tasarlamak istiyorum. İlginiz için ayrı teşekkür. şekkür
  12. tolgadinc

Merhaba, Yıllardır ara sıra takip ederim sizi ve projelerinizi ancak bugün üye olma fırsatı bulabildim. Eşimle birlikte çalışıyoruz. İzmir'de bir tasarım ofisimiz var. İç Mimarlık ve Grafik Tasarım hizmetleri vermekteyiz. 2 kez kiracı olduğumuz ofisimiz satıldı ve yine çıkartılıyoruz. Artık...
  13. tolgadinc

Tanışma Bölümü (Karavan)

Herkese merhaba, yılların isteğini biraz daha ciddileştirmek adına aranıza katıldım. Bir süre tecrübelerinizi okuyacağım. Umarım ilerde bir karavana sahip olacağım. İyi günler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR