Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motor, Muhlama, Alabalık Avı ve Muhabbet
kayserulu deduğume bakmayun
istanbulda yaşuyorum şaşmayun
belki olamayrum ama laz
damat olacağum kesin size bu yaz
allah izin verirse :)
Ynt: Moto - Kuryenin Ölümle Dans Fotoromanı
Konunun tecrübe yada meslek gruplarıyla bir ilgisini göremedim.İnsanlar sosyal canlılardır malum o yollarda babamızın yolu değildir vergimizle yapılmışdır emniyetli gide bilmemiz için de kurallar konulmuşdur o yolu kullanan herkezde o kurallara uymak...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında
Güzel resimler :) erkekler her dönemde kaslı bayanlarda geçmişden günümüze durmadan zayıflıyor yakında eriyip uçacak zavallılar ;D
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında
Doğa sever olarak kesinlikle hoteller tercihim olmamasına rağmen ilk kez bu sene iş gereği tatilimi hotelde geçirmek zorundayım.
hem yapay ego tatmini bir ortamda doğadan uzak kalacağım hemde doğayı katlederek kurulan tesislere pirim vermiş...
Ynt: Nasuh Mahruki'ye Alper Sesli’den Ağır Eleştiri
Nasuh mahruki yapdıklarıyla ilklerin adamı milli kahramanımızdır bir türk genci olarak onunla gurur duyuyorum.
Tutup çekmeyin,çelme takmayın çekemiyorsanız ondan daha iyisini yapın tabi nasuhun yapmadığı birşey kaldıysa.
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)
İstanbul dışında olduğumdan net imkanı bulamamışdım.
yeni fotolar eklendiğine birhayli sevindim zevkle uzun uzun fotoların keyfini çıkardım teşekkürler.