Tomris kullanıcısının son içeriği

1. T

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz mrhaba dukeca, biz 3 arkadaş 12-18 mayıs tarihlerinde cikacagiz. rotamiz fethiye-kas. deneyimli degiliz ama bize katilmak isterseniz , olabilir.
  2. T

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz merhaba, likya yolu hakkinda bilgi veren kaynaklarda ilkbahar ve sonbahar donemleri onerilmis.. mayis ayi ortasi haziran sicagi kadar olmaz deniyor. yol guzergahina en yakin koyler kac km.de yer aliyor asagi yukari acaba? su kaynaklari haritada...
  3. T

Likya Yolu Haritası Bulunur !

Ynt: Likya Yolu Haritası Bulunur ! tesekkurler :)
  4. T

merhaba, paylastiklariniz icin tesekkurler. :) kilo fazlamiz yok fakat, yanimiza ne techizat almaliyiz, ne mutlaka alınmalidir, ne alınsa da olur, neyi almaya gerek yok, gibi sorularimiz var kafamizda... ve daha once uzun mesafe trekking yapmadigimizdan, yolun zorluguyla ilgili de biraz bilgi...
  5. T

merhaba, acaba likya yoluna trekking ve outdoor deneyimi az olan biri ciksa, ne kadar zorlanir? mayis ayinda cikmayi dusunuyorum 2 arkadasim ile, ama 3umuz de amatoruz. tehlike ve zorluk anlaminda kisaca sizden bilgi alabilir miyiz? veya elinizde kaynak mevcut mudur? deneyimli biri olmadan...
  6. T

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı merhaba, acaba likya yoluna trekking ve outdoor deneyimi az olan biri ciksa, ne kadar zorlanir? mayis ayinda cikmayi dusunuyorum 2 arkadasim ile, ama 3umuz de amatoruz. tehlike ve zorluk anlaminda kisaca sizden bilgi alabilir miyiz? veya elinizde kaynak mevcut...
  7. T

Likya Yolu Haritası Bulunur !

Ynt: Likya Yolu Haritası Bulunur ! merhaba, acaba likya yoluna trekking ve outdoor deneyimi az olan biri ciksa, ne kadar zorlanir? mayis ayinda cikmayi dusunuyorum 2 arkadasim ile, ama 3umuz de amatoruz. tehlike ve zorluk anlaminda kisaca sizden bilgi alabilir miyiz? veya elinizde kaynak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,983
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri