Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu
Elinize sağlık gayet kullanışlı makyajı güzel duruyor, bende aynı dertten muzdaribim. Kaputum komple karbon fiber ve kaput halısı olmadığı için aşırı motor sıcaklığı verniği bozup matlaştırıyor.
Kullandığınız malzemenin ağırlığı ortalama ne kadardır...
Ynt: Kampa Ne Götürülmeli
Öncelikle cevap verme nezaketiniz için teşekkür ederim fakat keşke aynı nezaketi uslubunuzda da kullanabilseydiniz
Sitem ettiğim konu ile bu konunun ne alakası var onu da anlamış değilim. O tamamen genel bir durum. Tabikide işimize yarayan bilgiler oldumu teşekkürü...
Ynt: İzmir'den Alanya'ya Kadar Kamp Alanları
Biraz geç olmuş olabilir mesajım, fakat diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek için izmir çeşme de ki listeleri gözden çıkartın nerdeyse tamamı 2009 yılından beri kapalı.
Çeşme de sadece Pırlanta Koyu için kamp alanı mevcut çok rüzgarlı ve bölge...
Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım
Ölüdeniz ve çevresinde kafamızın estiği yerde kamp atabilecek yerler varmıdır ? Yoksa sadece kamp alanlarımı mevcut bilen arkadaslar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum, teşekkürler
Ynt: Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında
Takipteyim bizde fethiyeye gitmeyi düşünüyoruz, rota değişebilir problem yok. Kafamıza göre kamp atabileceğimiz yerlerde olabilir. Forumun gezen arkadaşları nerde :)
Ynt: Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun
Fethiyede kamp yerlerinin geneli kişi başı 40TL falan, kelebek , kabak koyu vs. bunların haricinde nereleri tavsiye edersiniz? Kafamıza göre kamp atacağımız yerler varmıdır nasıldır bilen giden gören gezen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?
Ynt: Kamp Yeri Seçimi
Takipteyim bende ama bu forumda yeni kişilerin mesajlarına pek cevap verilmiyor sanırım, aylardır bende forumu üye olmadan takip ettim durum bu şekilde.
Ynt: Kelebekler Vadisi'nden Kabak Koyu'na Yürüyüş
Merhaba, Faralya'dan Kelebek Vadisine iniş için yol nasıldır? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok güzel olur. Yoksa direk teknelerlemi geçmek dahamı mantıklıdır ?