TonyMontana1912 kullanıcısının son içeriği

1. T

Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu

Ynt: Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu Elinize sağlık gayet kullanışlı makyajı güzel duruyor, bende aynı dertten muzdaribim. Kaputum komple karbon fiber ve kaput halısı olmadığı için aşırı motor sıcaklığı verniği bozup matlaştırıyor. Kullandığınız malzemenin ağırlığı ortalama ne kadardır...
  2. T

Kampa Ne Götürülmeli

Ynt: Kampa Ne Götürülmeli Öncelikle cevap verme nezaketiniz için teşekkür ederim fakat keşke aynı nezaketi uslubunuzda da kullanabilseydiniz Sitem ettiğim konu ile bu konunun ne alakası var onu da anlamış değilim. O tamamen genel bir durum. Tabikide işimize yarayan bilgiler oldumu teşekkürü...
  3. T

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım Durum o kadar vahim yani :)
  4. T

İzmir'den Alanya'ya Kadar Kamp Alanları

Ynt: İzmir'den Alanya'ya Kadar Kamp Alanları Biraz geç olmuş olabilir mesajım, fakat diğer arkadaşlara yardımcı olabilmek için izmir çeşme de ki listeleri gözden çıkartın nerdeyse tamamı 2009 yılından beri kapalı. Çeşme de sadece Pırlanta Koyu için kamp alanı mevcut çok rüzgarlı ve bölge...
  5. T

Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi

Ynt: Tatil İçin Kamp Yerleri Tavsiyesi Bu üç koyun haricinde başka nereleri vardır Fethiye ölüdeniz çevresinde ? Teşekkürler,
  6. T

Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları

Ynt: Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları Bahsedilen alanda başka kafamıza göre kamp atacak yer yokmu ?
  7. T

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım Ölüdeniz ve çevresinde kafamızın estiği yerde kamp atabilecek yerler varmıdır ? Yoksa sadece kamp alanlarımı mevcut bilen arkadaslar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum, teşekkürler
  8. T

Kampa Ne Götürülmeli

Ynt: Kampa Ne Götürülmeli Arkadaşlar detaylı şekilde yazmışlar, benimde işime yaradı teşekkürler..
  9. T

Muğla Kamp Alanları

Ynt: Muğla Kamp Alanları Akyaka Orman kampını 3-4km geçtikten sonra İzci kampı var. Limanı geçtikten sonra olması lazım bulman kolay olur
  10. T

Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında

Ynt: Bodrum Zetaş Kamp Alanı Hakkında Takipteyim bizde fethiyeye gitmeyi düşünüyoruz, rota değişebilir problem yok. Kafamıza göre kamp atabileceğimiz yerlerde olabilir. Forumun gezen arkadaşları nerde :)
  11. T

Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun

Ynt: Fethiye'de Çadır İçin Lütfen Yardımcı Olun Fethiyede kamp yerlerinin geneli kişi başı 40TL falan, kelebek , kabak koyu vs. bunların haricinde nereleri tavsiye edersiniz? Kafamıza göre kamp atacağımız yerler varmıdır nasıldır bilen giden gören gezen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?
  12. T

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi Takipteyim bende ama bu forumda yeni kişilerin mesajlarına pek cevap verilmiyor sanırım, aylardır bende forumu üye olmadan takip ettim durum bu şekilde.
  13. T

Kelebekler Vadisi'nden Kabak Koyu'na yürüyüş

Ynt: Kelebekler Vadisi'nden Kabak Koyu'na Yürüyüş Merhaba, Faralya'dan Kelebek Vadisine iniş için yol nasıldır? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok güzel olur. Yoksa direk teknelerlemi geçmek dahamı mantıklıdır ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri