Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yargıç Temele sormuş : Davacıya borcunu bir türlü ödemiyorsun neden ? Temel boynunu büker. Vereceğum vermesine de “Bana üç ay mühlet ver.” diyorum vermiyor üç yıldır beni oyalıyor yargıç bey.
Dünyanın en büyük alışveriş sitesi olan Amazon, hisse performansı ile de dikkat çekmektedir. Bu yazımızda; Amazon hissesi nasıl alınır, yatırımı mantıklı mı, sorularının cevaplarını paylaştık.
E-ticaret devi olan Amazon, ülkemizde yurt dışından alışveriş dendiği zaman akla ilk gelen güvenilir...
Deterjanı doğal olarak kendiniz yapın diyor bir çoğu. Sabunu rendeleyerek kullanın diyorlar. Sabunun doğal olması daha iyi olacaktır tabi. Su ile karıştırırsanız hatta baya uzun bir süre gideceğini söylüyorlar.
Hocam o işlerin bir sürü teknik detayı var. Bilmem ne kadarlık cihaz getirebilirsin. Bilmem bu kadar sayıda getirebilirsin vs. Bir gümrük memuru arkadaşınız varsa sormanız iyi olabilir :D