tosyalı76 kullanıcısının son içeriği

1. T

750 Kg. Alti Karavanlara Ruhsat Zorunlu Olacakmiş...

Hukuken yanlış bu ifadeler, yazan arkadaşımız konunun detaylarını bilmediğini düşünüyorum. KTK ki durum ile bunun direk alakası yoktur. KTK araçların karayolundaki durumunu düzenler. araçların imalat ve piyasaya sunulması (arzı) farklı bir husustur. Motorlu Araçların ve Bunlar İçin Tasarlanan...
  2. T

Hukuken yanlış bu ifadeler, yazan arkadaşımız konunun detaylarını bilmediğini düşünüyorum. KTK ki durum ile bunun direk alakası yoktur. KTK araçların karayolundaki durumunu düzenler. araçların imalat ve piyasaya sunulması (arzı) farklı bir husustur. Motorlu Araçların ve Bunlar İçin Tasarlanan...
  3. T

4. T

Hukuken yanlış bu ifadeler, yazan arkadaşımız konunun detaylarını bilmediğini düşünüyorum. KTK ki durum ile bunun direk alakası yoktur. KTK araçların karayolundaki durumunu düzenler. araçların imalat ve piyasaya sunulması (arzı) farklı bir husustur. Motorlu Araçların ve Bunlar İçin...
  5. T

Karavan Camı Çizik Giderme (yardım

dert etmeyin zamanla bir çok etken çizecek fırça (yıkarken ) Toz özellikle benim karavanı bıraktığım yerde fena toz var. dallar özellikle kampta sahilde kum (rüzgarla gelen kum çiziyor) benimkinin her yeri çizik durumda. Kırılmadığı sürece sorun yok diyorum :) ciziği gidersen de oluyor. oto...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri