Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende ilk defa alacağım kaporta aksamı kötüydü bu hiç önemli değil benim için ama motorun altına yatınca yağ kaçakları değil şelale gibi akıntıları gördüm iç kısım zaten allahlık bide
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu anda bursadayım inanın aşama aşama katil olacağım [emoji1]aracı almaya geldim ama bildiğiniz hurda ilk öğrendiğim şey insanlara güvenmemek sonuçta aracı almadım ama kovalamaya devam
Yarın aracı almaya gidiyorum sizinile iletişime geçeceğim fakat burdanda fiyatlarını yazarsanız belki başkasına faydası dokunur çok teşekkürler
evet bende sac tavan yapıldığını okumuştum ama çıkma tavan dahamı hızlı bir çözüm bilemedim inşallah hafta içi bu işleri çözücem çok saol yardımın için
merhabalar 1,5 senedir foruma üyeyim biraz kurcalamışlığım defender la ilgili konuları okumuşluğum var yapılan işlere hayranım aranızdaki yardımlaşmayı gördüm ve akıl danışmaya karar verdim şimdi kendime 2,5 düz dizel havuz kasa denilen kamyonet tarzı bir defender almak üzereyim amacım üzerini...