TrCiviltary kullanıcısının son içeriği

1. TrCiviltary

Beal Joker 9.1mm X 50m Dİnamİk İp (golden Dry) ---sıfır---

Tırmanış yapmamama rağmen, statik ip yerine yanlışlıkla alıp farkedince de dursun belki bir gün lazım olur deyip hiç kullanmadığım ip satılıktır. 429TL Detaylar aşağıdaki linkte... BEAL JOKER 9.1MM X 50M DİNAMİK İP (GOLDEN DRY) ---sıfır--- - Dağcılık & Tırmanış Doğa Sporları İçin Spor...
  2. TrCiviltary

-- Yardım -- Grand Vitara 2.0 Ve Sorular...

Detaylı bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Grand Vitara için önerebileceğiniz f/p modeli de var mıdır?
  3. TrCiviltary

Suzuki Vitara Almayi Düşünüyorum

2005 model 2.0 127hp lik olan, 223.000km, benzin ve lpg takılı, hasar kaydı yok, dokunmatik ekran ve sunroof vee ön arka orijinal balata yedekleri de dahil 40.000TL ye sıcağı sıcağına anlaştık gibi. Ne dersiniz?
  4. TrCiviltary

-- Yardım -- Grand Vitara 2.0 Ve Sorular...

Merhaba, Forumda bir süredir detaylı araştırma yaptım ve 4x4 ler içinde bana en uygun f/p aracının vitara olduğuna karar verdim. Grand Vitara içinde 2.0 olanın 127hp lik olan modellerinin bazılarında ekran, çok azında da sunroof bulunuyor. Bu iki özelliğide istemekle beraber ekteki fotolarda...
  5. TrCiviltary

Suzuki Vitara Almayi Düşünüyorum

Aynı arayıştayım . Hayırlısı :smiley:
  6. TrCiviltary

Eton Frx3 Usa Dinamolu+solar Radyo-şarj Cihazı

Acil durumlarda, kampta, outdoor faaliyetler için güneş enerjili (direkt güneşte 10 saat şarj süresi), dinamolu (kendiyle beraber usb girişli birçok cihazı şarj edebilen), 3 adet AAA pillede desteklenebilen, ledli aydınlatma lambası ve kırmızı sos lambası, 600mAh değiştirilebilir NiCD şarjlı...
  7. TrCiviltary

Eton Frx3 Usa Dinamolu+solar Radyo-şarj Cihazı

Acil durumlarda, kampta, outdoor faaliyetler için güneş enerjili (direkt güneşte 10 saat şarj süresi), dinamolu (kendiyle beraber usb girişli birçok cihazı şarj edebilen), 3 adet AAA pillede desteklenebilen, ledli aydınlatma lambası ve kırmızı sos lambası, 600mAh değiştirilebilir NiCD şarjlı...
  8. TrCiviltary

Kampta, Yürüyüşte Vb Taşınıp Katlanabilir Solar Şarj Paneli 18v 14w

Ynt: Kampta, Yürüyüşte Vb Taşınıp Katlanabilir Solar Şarj Paneli 18v 14w Satılmıştır. İlan kaldırılabilir.
  9. TrCiviltary

Ynt: Kampta, Yürüyüşte Vb Taşınıp Katlanabilir Solar Şarj 18v 14w Örnek resimler;
  10. TrCiviltary

Aşağıdaki teknik özelliklerinde yer alan tüm elektronik cihazları ve resimde görüldüğü üzere pilleri vs hızlıca şarj edebilmektedir. Sadece deneme amaçlı kullanılmış olup laptoplarımı şarj edebilecek daha kapsamlı bir model alacağım için satılıktır. Resimde görünen tüm aparatlarıyla birlikte...
  11. TrCiviltary

Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor Merhaba, Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş, gümrük mevzuatında da bu sürede değişiklikler oldu diye biliyorum. Şu sıra yurtdışı alışveriş sitelerinden, tutarı da gümrük muafiyetinin altında kalan Midland LXT600VP3 telsiz almayı...
  12. TrCiviltary

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Sorun devam ediyor galiba, farklı boyut denemelerime rağmen gözükmüyor...
  13. TrCiviltary

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı Bu konularda çok bilgim olmasada, aklımda, solarda şarj edip diğer tüm alet edevatta (laptop bataryam 4400mAH-11.1V Telefon 1050mAH-3.7V Fener AAA 1200mAH-3.7V Telsiz AAA 600mAH-1.2V) kullanabilmeyi düşündüğüm 3 farklı yöntem var; 1. Sizinde belirtiğiniz gibi...
  14. TrCiviltary

Kamp İçin Pil Sarjı

Ynt: Kamp İçin Pil Sarjı deneme imkanınız olduysa verimi nasıldır? aliexpresten şu ürünü almayı düşünüyorum; http://www.aliexpress.com/item/Allpowers-7W-Solar-Charger-Panel-Power-Source-Charger-Battery-Pack-Backup-Charger-for-Phones-PDA-Mp4/1759336127.html iphone5 i 1.5 saatte şarj ettiğini...
  15. TrCiviltary

Su Arıtma

Ynt: Su Arıtma LifeStraw'dan direkt ağıza çekmek yerine bir kaba aktarmak istersek bunun için bir aparat var mıdır? Ya da benzer modellerde başkaca önerebileceğiniz su filitreleri nelerdir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR