Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
http://automanual.org.ua/hr/nissan/854-nissan-terrano-1995-2002-repairs-maintenance-operation-of-the-vehicle.html
1995- 2002 nissan terrano rusca olarak bulduğum servis ve kullanma kılavuzu eğer elinde türkçe veya ing olan varsa daha iyi olur gerçi bunda da resimlerden çoğu şey anlaşılıyor umarım faydalı olur
dosyayı buradan defalarca yüklemeyi denedim ancak site...
bu sitelere bir bakın isterseniz terrano ile ilgili birkaç parça var ama sinyal yine yok bu arada arkadaşlar benim km telim aldığımdan beri yok hatta bu yüzden radara bile girdim :) 101 km hızla,km telini birde direksiyonu çevirince ses geliyor bunlara...
bende aranızda olmaktan memnunum evet tekrar telefonla irtibata geçtiğimde bana da ona yakın fiyat verdiler bir sinyal için bence uçuk bir fiyat bunun başka yolu yokmu acaba ?
Merhaba aranıza yeni katıldım kullandığım aracın bir forum sitesinde bu kadar detaylı anlatılması çok hoşuma gitti daha önce mazda 323 kullanıcısıydım ancak yeni tayin olduğum yer yayla yerleşkesi olunca arabayı satmak zorunda kaldım şuanda 98 Nissan...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben tufan nissan terrano 2 2.7 td sahibiyim özellikle arabam ile ilgili bir siteyi bulmak beni çok sevindirdi