trw.tekstil kullanıcısının son içeriği

1. trw.tekstil

Ballı Kayalar Kamp Alanı....

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... tesiise yeni bir ahşap doğal bir yer yapılmış yeme içme hususunda başarılılar alkol de var balık tutulabiliyor cadırlık alanlarda mevcur haft sonları için çok ideal ...
  2. trw.tekstil

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... resim
  3. trw.tekstil

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... resim..
  4. trw.tekstil

Ynt: Ballı Kayalar Kamp Alanı.... resimler...
  5. trw.tekstil

bu hafta sonu ballı kayalar piknik ve kamp alanına gittim ist yakınlığıyla bilinene ve günü birlik gidilebilecek oksijen deposu yönetimi el değiştirmiş ve çok misafirperver insanlarla karşılaştık çok memnun kaldık karavanlarıyla gidenler için bir park alanı oluşturmuşlar 20 tl alıyorlar elk...
  6. trw.tekstil

Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi)

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) soğuk sevenler için bu kareler....
  7. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) ilk size sunarım behçet bey hiç şüpheniz olmasın .... sizden sonra rotamızı mudurnuya kırdık bir gün orda kaldık belediye başkanı mehmet inegöl ağırladı bizi onada çok tşk ediyoruz daha sonra sarot kaplıcalarında aldık soluğu osmanlıdan kalan güzel bir...
  8. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) dondurucu soğukta sıcacık karacanımızda çok keyifli bir yılbaşı geçirdik....
  9. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Cilingoz fikri güzel haberleselim yapalım çok seviniriz....[attach=1]
  10. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Herkeze slm abant yılbaşı dönemi için behcet beyin Konakladi i alana yılbaşı aksami geldik konuk sever behcet bey ve ailesi bizi karşıladı Elk tedarik ettik ve güzel bir başlangıçlar tatilinizi başlattık keşke daha kalabalık olabil seydik daha da zevkli...
  11. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Behçet bey kar yağdı unutuldu resim gelmez oldu son durumu Meral ediyoruz mumkunse resim lütfen .....
  12. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) behçet bey ben size söylemiştim kar baelki yarın bir bakmışınızki geri döner diye süz 2 ocak demiştiniz çok sevindim sizin adınıza biz gelene kadar keyfini sürün :) istedikleriniz aracımda mevcut sıkıntı yok .....
  13. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Hünerli eller iş başında bende dolma sarim bari :) nasıl kar varmı behçet bey?
  14. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Bekleriz bizde çarşamba aksami orda olmayı düşünüyoruz ....
  15. trw.tekstil

Ynt: Abant Kampı (2015 Yılbaşı Dönemi) Behçet bey benim iki tane Elk soba m var truma lpg li isitici mda var hepsini yakiyor um süper güzel oluyor:)) bu arada ist kar başladı. ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri