tufanvolkan9 kullanıcısının son içeriği

1. tufanvolkan9

Karrimor Bobcat 65 Sırt Çantası

Arkadaşlar Karrimor Bobcat 65 Sırt Çantası çantasını almak istiyorum duyduğum kadarıyla çok sağlam ve kullanışlıymış banada lazım bütçem 150 200tl idi aslında 100tl idi ama 1 aylık tur için çok az olduğunu söylediler bende bütçemi genişlettim 200tlye kadar alabilirim Karrimor Bobcat 65 Sırt...
  2. tufanvolkan9

1 Ayliğina Otostopla Ege Ve Akdenİz Turu

decatlona baktım sırt çantaları yoktu bana göre en az 60lt lazım olanlarda pahalı geldi ama diğer malzemeler ucuz aliexpress ve decatlondan yapmayı düşünüyorum.İnşallah başımıza bir şey gelmez :)
  3. tufanvolkan9

1 Aylik Kamp İçİn Çanta Önerİsİ

bu arada yazmayı unutmuşum ankarada oturuyorum
  4. tufanvolkan9

ahraz yorumun için teşekkür ederim.Ben rahat dolaşmak istiyorum hem sırt çantası hem senin dediğin avcı çantasıyla büyük bir yük olur.Zaten hep gezeceğim için çadırı sadece yatmadan önce kurarım diye düşünüyorum.60 lt çanta ideal gibi geliyor bana.
  5. tufanvolkan9

1 Aylık kamp yapıcam ama kaç lt lik çanta gerekli bir fikrim yok.Kamera şarj aleti havlu tripot mat uyku tulumu çadır bunlar haricindeki şeyler küçük olucak ve 2 arkadaş gidiceğiz tabi ekstra ayakkabı ve kıyafeti unutmamak gerekiyor.Önerdiğin ucuz ve işime yarıyacak çantaların linklerini...
  6. tufanvolkan9

arkadaşlar arkadaşıma sadece çanta ve bi miktar para almasını söyliyeceğim.Hem maddi durumları çok iyi değil hem de diğer malzemeleri ben alırsam ilerde bana yine lazım olur
  7. tufanvolkan9

Merhaba arkadaşlar adım tufan 18 yaşındayım.Bu yaz okuldan bir arkadaşım ile hazırdan 20 22si gibi tur yapmayı düşünüyoruz tabi otostop ile olucak.Sebebi ise ilerde anlatacağım anım olsun istiyorum hem de az parayla neler yapılacağını merak ediyorum.Elimde 550 tl kendi biriktirmiş olduğum para...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri