Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam eski bi iveco karavancı olarak işciliği cok sevdim en cok da depo harika yapmısın birde keske kapı girisindeki mutfak alt cıkıntısına bi care bulsaydın farika olacak dı selam
Anlaşılan Üzüm Üzüme baka baka kararıyor o güzelim Bodrumda o yatları göre göre bi cağrışım olmuş Öğretmenlerimiz Hayat sudan karaya demişdi demek,ki Kemal abide ASLINA Dönmeye niyetli hadi hayırlısı diyelim Selamlar
Ynt: Iveco Daily Panelvandan Karavan Dönüşümü
Süper işcilik cıkmış ellerine sağlık İveco ayrıcalığını 54 cm uzunluğunu her gün bir kez daha farkediyosunuz dimi güleee güleee kullanın kardeşim SELAMLAR
Seyfettin Abi Harika bi iş cıkarmışın Valla HELAL Olsun ellerine sağlık benimki kıytırıkdan oldu 2. arabaya kadar idare edecem ama 2. arabam kesin senin sisdem gibi olacak Hasan beye,de önerdim...
Hasan bey Seyfettin abinin,de...
Hasan bey öncelikle aramıza hoş geldiniz galiba sizinle 6. iveco,cu olduk aynı aracın 2004 de bende var ve 3 yıl önce kendi capımda bir karavan yaptım ve ilk yıl Gürcistan,da olmak üzere 2 yıl gezdim ve 3 .yılımızın başlamasını özlemle...
Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız
Tekrar kolay gelsin şu taban döşeme işi pek aklıma yatmadı bu işin kışı var sonbaharı var bence yol yakınken ara boşluklara taş yünü koymakda cok cok fayda saylanır diye düşünüyorum tabi yinede karar sizin.
Diğer bir konu ranza...