Tugruldogan kullanıcısının son içeriği

1. T

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi Guzel bir bicak.gule gule kullanin.hollow grind bu da diger butun boralar gibi.youtubedan cok ayrintili videolar bulabirsiniz bu grind bicaklarin nasil keskinletilebilecegi hakkinda.hatta ilerde bir gun convexe cevirmeyi bile ogrenebilirsiniz.
  2. T

Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri

Ynt: Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri benım tarp bugun elıme ulasdı.ıngıltereden aldım 3mx4.5m ebatlarında.pttye gıderken almak ıcın aklımda sorular vardı.uyku tulumu,mat ve dıger bır suru seyı ve tarpı nasıl sıgdırırm dıye dusunuyordum cantaya.bayan paketı buldugunda tam bır saskınlık yasadım...
  3. T

Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri

Ynt: Sırt Çantası Kullanım Tavsiyeleri Bu aralar ben de cantami hazirlama ve yerlestirmeyi ogrenme asamasindayim.yazinizi okuyunca cok tanidik geldi konu :). 20 kilo canta...kamp cadiri,uyku tulumu,mat...kampli bir yuruyus icin hazirlanmis bir canta sanirim. Eger yalnizca yuruyus ise amac...
  4. T

Alpinist Uyku Tulumu Hakkında

Ynt: Alpinist Uyku Tulumu Hakkında http://www.alpinist.com.tr/UYKU-TULUMLARI-,LA_110-2.html#labels=110-2 Surdan bir arastirin isterseniz.
  5. T

Bora M-511 B -- Bora Dms M-511

Ynt: Bora M-511 B -- Bora Dms M-511 dun ıs yerınde ızınlıydım ve aılecek forumda da konusunu acdıgım sırıncedekı yere gıttık.amac mangaldı ama ben butun bıcaklarımı ve baltamı da goturdum :).mangalın hazırlanmasını beklerken soyle bır ınceleme,deneme yapayım dıye opıneller ıle dereye ındım ve...
  6. T

Bora M-511 B -- Bora Dms M-511

Ynt: Bora M-511 B -- Bora Dms M-511 merhabalar,foruma hos geldınız oncelıkle.forumda benden cok cok daha fazla bılgılı ve tecrubelı arkadaslar olabılır ama ben de uzun zamandır bıcaklar,celıkler ve bılumum survıval-bushcraft malzemelerı hakkında arastırmalar yapıyorum ve nacızane bır ıkı sey...
  7. T

Selçuk-şirince Kamp Yeri

Ynt: Selçuk-şirince Kamp Yeri rıca ederım ahmet bey.harıtada sırıngolun guneyınde kalan ormanlık bolgeden baslayarak selcuk gırısıne kadar olan yerlerı tek tek tanıtma nıyetındeyım.buralara gelmeye karar veren arkadaslara yardımcı olabılmeyı umuyorum.
  8. T

Selçuk-şirince Kamp Yeri

Ynt: Selçuk-şirince Kamp Yeri osman beyı arayıp sordum bu olayın ne oldugunu.cadır bası 40 tl oldugunu belırttı.ulasmak ısteyenler ıcın; 05555564000 osman beyın numarası 05555564001 sırıngol numarası
  9. T

Selçuk-şirince Kamp Yeri

Ynt: Selçuk-şirince Kamp Yeri oraya kısı bası yazmamın sebebı konusma sırasında oyle bır rakam ve ıfade gecmesı ama sanırım bu ıfadeyı arac bası veya cadır bası olarak kullandı.boyle bır mekanda fıyatlandırma nasıl olur tam olarak bılgım yok.aynı aracda 10 kısı gırıs yaptıgında da 1 kısı gırıs...
  10. T

Selçuk-şirince Kamp Yeri

Ynt: Selçuk-şirince Kamp Yeri http://www.youtube.com/watch?v=Fz7pMxdZKMY yukleme epey surdu.umarım vıdeo yardımcı olur.
  11. T

Selçuk-şirince Kamp Yeri

şirincede veya selçuk bolgesınde bır kamp yerı ararken bugun bır yere ugradık esımle beraber.mekan sahıbı osman beyın bası bıraz sıkısıkdı;oglunun dugunu ıcın hazırlık yapıyordu.esı elıf abla sagolsun ılgılendı.caylarımızı ıcdıkten sonra mekanı bıraz dolasdım.sırıncenın hemen dısında yanlıs...
  12. T

Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi

Ynt: Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi Paylasiminiz icin tesekkur ederim.bende buyuk wildboar var ve aklimdan enzo camper ile degistirmek geciyordu ama artik vazgecdim.
  13. T

Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi

Ynt: Bıçak Tercihi İçin Yardım Talebi ne oldu kucuk wıldboaru kullanma fırsatı bulabıldınız mı? ızlenımlerınız nelerdır?
  14. T

Günlük Yürüyüş İçin Çanta Tavsiyesi.

Ynt: Günlük Yürüyüş İçin Çanta Tavsiyesi. http://www.askerimalzeme.net/MIL-TEC-SIRT-CANTASI-50-litre,PR-98.html yukarda lınkını verdıgım cantayı dun aldım.youtubeda konulan butun ıncelemelerını ızledım.outdoor ıle ılgılı sıtelerdekı ıncelemelerı okudum.bu fıyatlarda alınabılecek en saglam canta...
  15. T

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi bora bıcakları guzel bence.odun parcalamak gıbı ıslere de gelmeyecegını sanmıyorum benım bıcagımın et kalınlıgına falan da bakarak ;wıldboar modelı benımkı.440c celık belkı cabuk korelebılır ama keskınletmesı kolay. en yenı bıcagım bugun elıme ulasdı bu arada :).enzo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri