tumay cumen kullanıcısının son içeriği

1. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım konuyu subaruclup ta da açtım araç kocaelinde olmasa bi istanbula göstercez yada bakımları orda olduğu için bilirler heralde
  2. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım tekrar merhaba hızla forester arayışına dewam ediyorum 179000 de 99 turbo buldum 1 adet daha hiç bir hasar kaydı mewcut değil ve istanbul cadde motorda 100000 bakımları yapılmış 100000 km garantisi veriyolar bu cadde motor hakkında bilgisi olan warmı arkadaşlar ?
  3. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım aynen öle neyse başka subarular aramaya dewam edicez ozaman :)
  4. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım kayıtlarımıza göre ***5662 sasi nolu aracın 3 adet hasarı mevcuttur hasar1: 08 08 2012 EKSPER RAPORU-AĞIR HASARLI 11386.23 TL hasar2:14 07 2010 çarpma 10131.3 TL hasar3: 06 12 2006 carpma pekte tekin bi araç değilmiş anlaşılan :)
  5. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım satıcıyla konuştum fiyat konusunda biraz pazarlık felan 14500 e düşürdüm anlaştık bi tanıdık wasıtası ile arabayı servise götürcez baktırcaz olumlu ise yarın satışını alıcam hayırlısı ile :)
  6. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım :) evet direksiz çok tatlı bi görünüm oluşturuyo ve aslında ben düzenli bi motorsiklet kullanıcısıyım (chopper) onun üstündeyken aldığımız ses bizde herzaman + olarak bakarız motor gürültüsünü seweriz sese alışkınız yani :)
  7. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım inşallah öyle olacak aslında honda crv - subaru forester arasında çok gidip geldim ama subaru ismi her zaman bi adım öne geçti benim için peki bu aracı aldıktan sonra kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler warmı yada en çok karşılaştığınız...
  8. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım çok teşekkür ederim izmirden gitcem bakmaya artık o riskide göze almak gerekiyo inşallah sorunu yoktur herkeze hayırlı günler diliyorum yardımlarınız içinde ayrıca teşekkürler
  9. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım teşekkürler cevaplar için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-full-plusfull-forester-4x4-109765846/detay bu araca bakmıştım piyasası diğerlerinden düşük beni düşündürende fiyatının düşük olmasıydı ağır bakımları yapılmış vizesi...
  10. T

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım merhaba arkadaşlar 1999 2.0 S-Turbo forester almayı düşünüyorum parçaları pahalı çok yakar gibi bir çok yorum aldım sonuçta turbolu bi araca biniyosun yakması normal ve subaru parçasıda pahalı olacak tabi ama sık sık sorun cıkarıp beni üzmesini istemiyorum sizce...
  11. T

Subaru Forester

merhaba arkadaşlar 1999 2.0 S-Turbo forester almayı düşünüyorum parçaları pahalı çok yakar gibi bir çok yorum aldım sonuçta turbolu bi araca biniyosun yakması normal ve subaru parçasıda pahalı olacak tabi ama sık sık sorun cıkarıp beni üzmesini istemiyorum sizce nasıl bi araçtır ve nelere dikkat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri