Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, üzülerek belirtmek istiyorum iş değişikliği nedeniyle ve mali ihtiyaçlara dolayı aracını satmak zorundayım, ilgilenen olursa ilanı buradan paylaşıyorum.
...
İş yoğunluğu nedeniyle biraz gecikmeler olacak gibi. Beklenmeyen olağandışı bir yoğunluk var. Geç olsun güç olmasın. Allahım sen yardımcımız ol bizi utandırma.
Not: çam lambri için metrekaresi 25 tl iyi fiyat mıdır?
Araç içinde iç duvarları söktükten sonra ortaya çıkan bali yapıştırıcısı izleri beni rahatsız ediyordu. Tüm duvarlardaki bu izleri temizledim. Bunun için buz kazıyıcı kullandım. Yüzeylerdeki boyaya zarar vermedi. Devamında içeriyi temizledim, süpürgeyle detay toz temizliği yaptım. Bu yaklaşık 8...
Zemine içeriden zift denilen atılarak yapıştırılan bir madde ile kaplandı. Bu işlemden önce delikler kaynak vs ile kapatıldı. Zeminden gelecek tehditler ortadan kaldırıldı. Belki bir de alttan meges yapılabilir. Kayar kapının tüm kilit bilye parçaları değişti. Arka kapıların kilitleri değişti...
Zemine içeriden zift denilen atılarak yapıştırılan bir madde ile kaplandı. Bu işlemden önce delikler kaynak vs ile kapatıldı. Zeminden gelecek tehditler ortadan kaldırıldı. Belki bir de alttan meges yapılabilir. Kayar kapının tüm kilit bilye parçaları değişti. Arka kapıların kilitleri değişti...
Sağlık yüzünden birkaç gün gecikme olacak gibi. 1 haftaya detaylı paylaşım yapacağım inşallah. [emoji106]
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Amin.:smiley:
Bu arada aklıma takılan bir şey var.
1. sorum: 3KW tam sinüs invertörlerin teknik özelliklerinde akü voltajı 24V görünüyor. Ben tesisatımı 12v kuracağım. bu durumda 3KW tam sinüs akıllı invertör kullanamıyorum.
2. Sorum: Bir de Eğer invertörünüz 1KW ise...