Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda konu olarak mevcut şu tesisat işine geldiğimde adım adım polyester depo imalatını anlatacağım
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alpay bey hayırlı olsun çalışmalarınızı takip ediyorum.bende sizinle eş zamanlı ford transit dönüştürüyorum.ıyna bey polyester işlemlerinde kalıp ayırıcı olarak ayakkabı cilası kullanabilirsiniz.veya kalıp ayırıcı wax lar mevcut.ben temiz su depolarını mukavva ile şase altına kalıp yapıp...
Teşekkür ederim arkadaşlar. Yalnızca şoför mahallinde hali kullandım. Yaşam alanını laminant parke yapmayı düşünüyorum.
Şoför mahallinde yerlere akustik hali kaplandı ve şoför tarafı bitirildi
Sıra geldi elektrik tesisatini yapmaya.elektrik olarak tam anlamıyla dışarıya bağımlı olmak istemesemde.solar paneller sığmadı tavana ve 200w panel montajlayabildim.
İlk iş olarak elektrik tesisatini genel hatları ile...
Kısa bir moladan sonra çalışmaya devam torpido boyandı.double din teyp takmak için torpido ya yer açıldı.
Merhaba ürünü yakından inceleme fırsatım oldu.izlenimlerim ise çokta profesyonel olmayanların işini görecek cinsten.karakoyde daha uygun fiyata bulabilirsiniz hatta bir yapı markette adını vermek doğru olmayabilir bir zamanlar 250 TL civarı idi.simdi 1600 TL ama bir farkla Power8 pro yani prosu...
Aracı tam gaz yapıyorum ama plan proje ruhsat işleri nasıl olacak merak ediyorum bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.formu inceledikce kafam daha da karıştı umarım bu konuda sorun yaşamam.
Şimdilik bu kadar yapabildim tabi bu kış zamanında ihtiyaç duyacağım bir çok malzemenin temini ile ilgilendim.ilerleyen günlerde devam edeceğim.
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Formu uzun süredir takip etsemde tanışmak bugüne nasip oldu
Adım Eray İstanbulda aranıza katılıyorum.98 model yüksek tavan ambulans çıkması transitı alalı 2 ay oldu çalışmalara ufak ufak başladım.bu ilk karavan yapma girişimim olacak daha önceleri klasik araç...