Turan2.0 kullanıcısının son içeriği

1. Turan2.0

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (marmara) Merhabalar, Marmara Bölgesi'nde Kocaeli dolaylarında doğa yürüyüşleri düzenleyen bir organizasyon ekibiyiz. Etkinliklerimizi https://www.facebook.com/biristanbulturvespor adresinden takip edebilirsiniz.
  2. Turan2.0

Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam..

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Teşekkürler, biran önce aracımı alıp aranıza katılmak istiyorum. Benim yazım sizlerin paylaşımları sayesinde ortaya çıktı asıl ben teşekkür etmeliyim.
  3. Turan2.0

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Merhabalar bir Ssangyong almaya karar vermem de ki sebepleri, bu süreçte ki deneyimlerimi paylaşmak istedim. Belki benim durumumda olan birisinin işine yarayabilecek bir bilgi sunmuş olurum. Hem asfalt hemde arazide kullanılacak bir araç ararken...
  4. Turan2.0

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Merhabalar bir sorum daha var müsadenizle, Şimdiye dek düz vites kullanmış biri olarak soruyorum; 2010 modellerde otomatik triptonik ve düz vites seçenekleri görüyorum. Bu araçlar için hangi arazi ve yol şartlarında hangi vites tipi uygundur ve vites...
  5. Turan2.0

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Rüstem Önel aracınızı inceledim ve tek kelime ile mükemmel oldukça donanımlı. Diğer inceleyeceğim araçları sizinki ile karşılaştıracağıma emin olabilirsiniz aracınız örnek bir model. Aracı araştırmaya bir süre daha devam etmek istiyorum kesin kararımı...
  6. Turan2.0

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Kaan Bey size katılıyorum. Aracı en azından 5-6 yıl kullanmak istiyorum bu sebeple aracı daha satın almadan ne kadara satarım sorusunun cevabını düşünmek bana pek doğru gelmiyor. Aracı kendi imkanlarımla soruşturdum ve internetten de video ve yazılı...
  7. Turan2.0

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Çok teşekkür ederim Sabri Bey. Peki bu aracı satın alma sürecinde nerelerine dikkat etmemi önerirsiniz ve ya sahip olması gereken standardından bağımsız bir donanım öneriniz var mı? Ankara Eskişehir gibi şehirlerde ve bu şehirlerin kırsallarında...
  8. Turan2.0

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 alıcam.. Merhaba arkadaşlar bende bu aracın talibiyim ancak ekonomik durumum 2010 ve 2009 modellerine yetiyor. Sorum ise 2009-2010 ve 2011 modellerinde ne tür farklar vardır? 2009-2010 model bir araç alırken en çok neye dikkat etmemi önerirsiniz? Cevaplarınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri