Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Evet sen o sırada Levent Abi'yi kurtarmaya çalışıyordun suyun içinde, kaçırdın olayları :D
Ynt: Gezenbilir İzmir; Manisa Salihli'den Bozdağ Eteklerine Off Road Turunda (5 Haziran 2011)
Tam olarak öyle olmadı aslında Murat. Bahsettiğin demlenme olayını Toros üzerinde yapıyorlardı ve o hiç zorlanmadan çıktı gitti. Şahin onların yanına gelmişti, kafası güzeldi tabii ki, derenin içinde...
Serkan geçmiş olsun, yardımcı olabileceğimiz birşey olursa elimizden geleni yaparız ulaşman yeterli ;)
hocam valla ben de aynı durumdayım, hele kazımın yüklediği videolardan sonra keşke bütün gün böyle geçseydi bile dedim :D
En kısa zamanda yeni bir maceraya atılalım bence de :)
Mustafa Abi,
Bugün Gaziemir sanayideydim, uzun boylu yapılı bir abi geldi Lada Niva ile, off road tamircisiymiş, seni falan tanıyor Serkan Hocam'ı tanıyor, kırmızı Niva'sı varmış baya muhabbet...
geçmiş olsun abi, ben de mangal yaptığımız yerde ayak tabanımı kesmişim ama çok ciddi değil, seninki baya kötü olmuş. dinlen 3-5 gün hafta sonuna enerji depola :P
Senin koltukların ıslanmasından ben de nasibimi aldım arabayı çalıştırmaya çalışırken abi ;D
Merhaba Serkan Hocam, ben Emrecan :) Üye oldum :) Haberim oldukça ve müsait oldukça ben de katılmak isterim her zaman gezilerinize, dün çok keyifliydi, ortam da süperdi. :)
Facebook profilimde...