Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Avcılık spor mudur değil midir muhabbetine, tartışmasına girmeyeceğim, isteyen istediği gibi düşünebilir ve kurallar çerçevesinde bu ülkede isteyen istediği gibi yaşayabilir, avını yapabilir.
Vesselam.
Mesut Abi ben offroad ve treaking yapıyorum ama elimde tüfekle:) Bu hafta sonu gene evle alakalı işlerim olacak büyük ihtimalle.
Bu aralar stablize yollarda ve anızda çok güzel offroad yapıyorum her yer toz duman:)
Salih Abi o tarafa çok niyetlendik artık hayırlısı diyelim.
Bu işler zor işler insanı maddi manevi yoruyor :)
Selamlar.
Günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar,
Mesut Abi ne ara sattın, en son tadilat yapıyordun sanırım yağlı bir müşteri buldun:)
Selamlar.
Günaydın arkadaşlar,
Salih ve Mesut Abim elinize sağlık o anları bize de yaşattığınız için.
Ben de bu aralar Bağlıca'da satılık ev bakıyorum, tüm zamanımı ona ayırdım diyebilirim. Mesut Abi sana komşu olacağım inşallah:)
Başkanım sen de...
Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Merhaba Anoff,
İki haftadır istanbuldayim. Av sezonu açıldığı için hafta sonları fırsat bulduğum zamanı ava giderek degerlendiryorum ama sizleri de özledim inşallah en kısa zamanda bir etkinliğe gelmek istiyorum. Fotograflar çok güzel abilerim Allah...
Savaş Abi başın sağolsun, Allah kalanlara sabır versin, Allah rahmet eylesin.
Mesut Abi nasıl kıydın o güzelim saçlara:) Abi yeni imajınla da ortalığı yakıyorsun yakışır.
Şimdiden Anoff ve tüm gezenbilir camiasına iyi haftalar olsun.
Selamlar.
Salih abim fotograflar çok güzel. Türkiye'yi karış karış geziyorsun vallahi. Biz bozkır fotografları da istiyoruz hepsinin ayrı bir güzelliği var...
Abilerim benim İstanbul'da görevim çıktı. Siz iftar organizasyonunuzu istediğiniz bir gün gerçekleştirin. Nasip değilmiş inşallah artık bayram sonrasına...
Selamlar.
Mesut abi benim Pazartesi gunüne başka bir yere sözüm var. Farkli bir gün olursa gelebilirim. Salih abi fotograflar çok güzel, gitmedik ama gitmiş kadar olduk eline saglık:)
Selamlar.
Grupta olanları dün gördüm birşeyler yazsam mı yazmasım mı derken yazma gereği hissettim.
Gruba belki de en son katılan kişi olarak çok fazla etkinliğe gelememe rağmen böyle güzel insanlardan
oluşan ve beraber çok şey paylaşan böyle bir grubun...
Erkan'dan gene harika çekimler eline sağlık . Salih hocamın yeni lastikleri ve jantları her türlü arazi şartına hazırım mesajı veriyor:) Çok şık olmuş güle güle kullan.
Selamlar.
Günaydın,
Büyük etkinliğin iptal olması isabet olmuş:) zaten gelemiyordum. Ancak spontanı kaçırmışız...
İyi haftalar olsun.