turgay0623 kullanıcısının son içeriği

1. turgay0623

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Avcılık spor mudur değil midir muhabbetine, tartışmasına girmeyeceğim, isteyen istediği gibi düşünebilir ve kurallar çerçevesinde bu ülkede isteyen istediği gibi yaşayabilir, avını yapabilir. Vesselam.
  2. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut Abi ben offroad ve treaking yapıyorum ama elimde tüfekle:) Bu hafta sonu gene evle alakalı işlerim olacak büyük ihtimalle. Bu aralar stablize yollarda ve anızda çok güzel offroad yapıyorum her yer toz duman:)
  3. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih Abi o tarafa çok niyetlendik artık hayırlısı diyelim. Bu işler zor işler insanı maddi manevi yoruyor :) Selamlar.
  4. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar, Mesut Abi ne ara sattın, en son tadilat yapıyordun sanırım yağlı bir müşteri buldun:) Selamlar.
  5. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın arkadaşlar, Salih ve Mesut Abim elinize sağlık o anları bize de yaşattığınız için. Ben de bu aralar Bağlıca'da satılık ev bakıyorum, tüm zamanımı ona ayırdım diyebilirim. Mesut Abi sana komşu olacağım inşallah:) Başkanım sen de...
  6. turgay0623

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Merhaba Anoff, İki haftadır istanbuldayim. Av sezonu açıldığı için hafta sonları fırsat bulduğum zamanı ava giderek degerlendiryorum ama sizleri de özledim inşallah en kısa zamanda bir etkinliğe gelmek istiyorum. Fotograflar çok güzel abilerim Allah...
  7. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş Abi başın sağolsun, Allah kalanlara sabır versin, Allah rahmet eylesin. Mesut Abi nasıl kıydın o güzelim saçlara:) Abi yeni imajınla da ortalığı yakıyorsun yakışır. Şimdiden Anoff ve tüm gezenbilir camiasına iyi haftalar olsun. Selamlar.
  8. turgay0623

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih abim fotograflar çok güzel. Türkiye'yi karış karış geziyorsun vallahi. Biz bozkır fotografları da istiyoruz hepsinin ayrı bir güzelliği var...
  9. turgay0623

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İstanbuldan selamlar.
  10. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abilerim benim İstanbul'da görevim çıktı. Siz iftar organizasyonunuzu istediğiniz bir gün gerçekleştirin. Nasip değilmiş inşallah artık bayram sonrasına... Selamlar.
  11. turgay0623

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi benim Pazartesi gunüne başka bir yere sözüm var. Farkli bir gün olursa gelebilirim. Salih abi fotograflar çok güzel, gitmedik ama gitmiş kadar olduk eline saglık:) Selamlar.
  12. turgay0623

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu +1 ;)
  13. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Grupta olanları dün gördüm birşeyler yazsam mı yazmasım mı derken yazma gereği hissettim. Gruba belki de en son katılan kişi olarak çok fazla etkinliğe gelememe rağmen böyle güzel insanlardan oluşan ve beraber çok şey paylaşan böyle bir grubun...
  14. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erkan'dan gene harika çekimler eline sağlık . Salih hocamın yeni lastikleri ve jantları her türlü arazi şartına hazırım mesajı veriyor:) Çok şık olmuş güle güle kullan. Selamlar.
  15. turgay0623

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın, Büyük etkinliğin iptal olması isabet olmuş:) zaten gelemiyordum. Ancak spontanı kaçırmışız... İyi haftalar olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri