turgut.gorur kullanıcısının son içeriği

1. turgut.gorur

Hermetik Şofben Kullanımı

Abdullah Bey merhaba tüplemi yoksa LPG ile mi kullanıyorsunuz.Ben LPG li bir sistem kuracağım ama düzenek hakkında bir proje göremedim.hangi aksesuarları vanaları almamız gerekiyor.Yardımcı olabilirmisiniz?Kolay gelsin...
  2. turgut.gorur

Karavanda Sıcak Su Temini

Murat Bey Merhaba Hermetik şofben kullanımından memnunmusunuz? Bende çekme karavanıma düşünüyorum.Ama bunun tesisat boru uygulaması tank gibi dizaynı hakkında hiç bir fikrim yok. Araç LPG işi yapan bir esnafla görüştüm ama bilmiyorlar.Ama sen öğren gel bizde yapalım diyorlar. Bu konuda yardımcı...
  3. turgut.gorur

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

Erba 5,25 çekme karavanım her sene muayeneye giriyordu.Sizin yazınızı ve TÜV de dev 2 yıl da bir bilgisini görünce TÜV gittim.Her sene beni niye muayeneye çağırıyorsunuz bakın sitenizde iki yılda bir diyor dediğimde sizin ruhsat kaydınız ticari gözüktüğü için sistem çağırıyor dedi.Trafikte...
  4. turgut.gorur

Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı

Dostum banyoda hangi cihazı kullandınız. Mutfak tamam ısıtma pro-pex banyoda nasıl bir sistem uyguladınız. Bilgiler için teşekkür ederiz.
  5. turgut.gorur

Hermetik Şofben Kullanımı

çekme karavanda sıcak su ve ısıtma sistemini LPG li yakıt ile çözen arkadaşların uygulamaları hakkında görüntülü yardımlarını bekliyorum. 5,25 Erba karavana uygulayacağım. Şohben hangi marka modelden memnunlar şohbenlerin kendi içinde pompaları varmı basınç yeterli oluyor mu ? Yoksa şohben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri