turkishjob kullanıcısının son içeriği

1. turkishjob

Makas Yükseltme Kulakları

Ynt: Makas Yükseltme Kulakları Fiyat konusunda bilgi alabilirmiyiz aracım hilux
  2. turkishjob

Şu Hiluxlar Nasıl

Ynt: Şu Hiluxlar Nasıl Anlatılmaz yaşanır bu sevda Rıfat bak kıyıpta satamıyorum ;)
  3. turkishjob

Şu Hiluxlar Nasıl

Ynt: Şu Hiluxlar Nasıl Öyle derler ama ben canavarıma o kadar kötü davranamam ben onu üzmem oda beni ;D
  4. turkishjob

85 Model Toyota Hilux

Ynt: 85 Model Toyota Hilux Site TOYOTA cı desek daha doğru ;)
  5. turkishjob

Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80)

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) Kardeşim Allah ağız tadı ile bol çamurlarda kullanmayı nasip etsin ;)
  6. turkishjob

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Merakla takip Allah kolaylık sabır versin ;)
  7. turkishjob

Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır

Ynt: Extreme 4x4 Toyota Hilux Satılıktır Gökhan abi geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 2 senedir mumla aradığın aracı satmak zorunda olmana çok üzüldüm abicim hayırlısı olsun Allah daha büyük dert vermesin.
  8. turkishjob

37 İnch Super Swamper Tsl

Ynt: 37 İnch Super Swamper Tsl Hayırlı satışalar alana da satana da hayırlı olsun.
  9. turkishjob

Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf

Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf Nurullah 4. arac olarak ilhanin delica ya mi goz koydun yoksa ;D ;D ;D
  10. turkishjob

Toyota Hilux LN106'da Hararet Sorunu?

Eline koluna emeklerine saglik abicim
  11. turkishjob

Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında Bence gayet basarili ve guzel olmus eline emegine saglik. Benim aracimda orjinal pacaliklarini bile takmadim hem girdigimiz agir arazi sartlarinda dayanmayacagini bildigimden hemde goruntusunu boyle daha cok sevdigimden.
  12. turkishjob

Ali abicim sendeki bu bilgi dagarcigiyla, tecrubeyle, bir cok usta eline su dokemez senin ;D ;D ;D
  13. turkishjob

Eğer işin içinde çamur varsa (meret şey her yere ulaşıyor) her gezi sonunda mutlaka radyatörün temizlenmesi taraftarıyım sıcağı sıcağına.
  14. turkishjob

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Bu arada İstanbul daki tek LN65 sahibi olduğumu farkettim az önce, vay be ne ayrıcalık ama? ;D ;D ;D
  15. turkishjob

Tamam abi en kisa zamanda gorusuruz o halde.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri