Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)
ellerine sağlık sayın kuzi :) 10 numara 5 yıldız bi dizayn alanı mümkün olduğunca verimli kullanmışınız
Ynt: İspanya ve Portekiz’de Karavanla 3 Bin Kilometre Yaptım, En Çok Cascais’i Sevdim
hoşbulduk değerli karavan dostları inşallah bende karavan sahibi olarak yakında aranıza katılırım.Tanju Abicim en yakın zamanda fırsat bulunca paylaşacağım umarım saygılar
Ynt: Yeni bir habere göre Alkovanlı Karavan yapımı için sadece Iveco Dailye onay veri
saçmalığın danıskası bu iş öbür markalar tarından mahkemeye taşınır taşınması da lazım bütün avrupa alkovenli araçlardan psa dan geçilmiyor bu nasıl çelişki ve nasıl saçmalık
Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım
sanki sektör son derece gelişmiş herşey yerine oturmuş her türlü standart belirlenmiş al sana sektöre bir köstek daha zaten bi ton kamburu vardı sırtında avrupalı bilmiyo biz herşeyi biliyoruz ben ispanya da alkovanlı karavan kiraladım geçen yaz 3500 km yol...
Değerli arkadaşlar İnsel isimli arkadaşımız. Saly karavanla konuşmuş. Alkovenli araç yaptırmak için sadece İveco Daily'e onay veriliyormuş. Böyle kötü bir haber duydum bu konudaki bildikleriniz varsa paylaşabilrmiyiz hep birlikte. :(
Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım
hadi ya son derece üzücü bir haber bu , bu karar kimin tarafından veriliyor TUV mü ben işin yabancısıyım da. Diğer firmaların bununla alakalı olarak bir itirirazda bulunacağını zannediyorum. Sonuç itibariyle haksız rekabete giren bir olay. Sadece marka...