Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
bayrakresmi için teşekküretmek istiyorum malesef araçla ilgili birkaç sorum için aradığım bir abidışında sizlerle tanışamadık oda bana heryazılanı muhakkak okumamı iyice anlamamı dkkatederek yazmamı tavsiye etmişti inşallah birgezide hemonunla vede...
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
herkese iyiakşamlar Savaş bey henüzacemi olduğum için mesajı bu gün okuabildimcevabınız içinteşekkürler hepsini okumaya çalıştığıım için bu mesajıda gördüm cevap yazıyorum daha öncede yazdığım gibi gezilere aile ile katılmayı düşündüğümiçin...
herkese iyi akşamlar gezilerinizitakip ediyorum ilk fırsatta bende aile ilekatılmak istiyorum eklediğiniz geziresimler de çok güzel eğerkabul ederseniz bir tavsiyemve sorum olacak gurubunuzun etiketlerine bayrağımız koyulsa daha iyiolmazmı...
iyigeceler bizim programımızda değişiklikoldu malesef yarın gelemiyoruz sizlere iyieylenceler selamlar saygılar
iyi geceler pazar günü bendegelmek istiyorum bir arkadaşın toyota lc aracı ile araçta donanım eksiği yok sadece vinç arızalı bazen takılıyor ama çalışıyor ikiaile gelmeyi kararlaştıdık nerede buluşulacak acaba vesaat kaçta yol durumu bellimi başka aile...
abi alamadım biraraç nezor işmiş benkarar verene kadar yaz gelecek biranönce bir araç alıp birkaç geziye gelmek istiyorum benim istediğimihanım istemiyor onun istediğinide ben istemiyorum cj çok istiyorum ama aile için uygun olmazz diyorlar işin...
Ynt: Aks kesip Gaz kesmeyenler off_road grubu yenikent füze rampası tırmanışı.
teknikişlem cj sizin galiba abi kışın araç soğuk olmuyormu daha hala karar veremedim nealacağıma cj çok istiyorum aile ile gezi cjde zor olmuyormu siz tavsiye edermisiniz sizin araç 79 değilmi gezi güzel olmuş...
meraba ben mehmet imkan olursa bende gezilere katılmak istiyorum yeni bir araç almak üzereyim fotolardan anladığım kadarıyla araçlar genellikle standartdonanımlı araçlar gezileriniz genelde ne tür acaba piknik olarakmı yoksa offroad olarakmı...
abi konu çok derinleşmiş sizin yazdıklarınıza benim diyecek birşeyim yok bende araç aldıktan sonra neyedikkat etmem lazım anladım aracı alınca bu iş tamam olmuyor onuanladım bende inşallah kendime göre tecrübesahibi olmak istiyorum hamdi abinin aracı...
abi bilgiler için teşekkür ederim benim normalde kullandığın binek aracım var almak istediğim arazi aracını ikinciaraç olarak kullanmak istiyorum piknik ve geziler için şuanki aracımı rahatlıkla kullanıyorum istediğim ayda biriki kere kamp yada...