Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Ben de transporter tarzı bir minivan alıp karavana dönüştürmeyi düşünüyorum.(peugeot expert van var kafamda). Küçük kompakt bir karavan yapmak istiyorum. Karavan yapan firmalar bu işlemleri ne kadara yapıyorlar acaba. Tabiki skala çok geniştir ama ortalama bir paket ne kadara mal olur...
Merhabalar. Karavanda serinlik olsun diye soğuk su buharı üfleyen mini fanlardan aldım. Evde telefonun adaptörüyle prizde denediğimde hiçbir sorun olmadan çalışıyor. Karavanda ise ne güneş enerjisinden ne de kampingden çektiğim elektrikle prizden çalışmıyor. Sadece USB çıkışında çalışıyor. USB...
Altına girip bi baktım da herhangi bir boşluk farketmedim. Elimle alttan ittirdiğimde de çok bi gıcırtı ya da yaylanma olmadı. Tabi tüm vücut ağırlığı gibi bir güç uygulayamadım. Karavanın yanına gittiğimde fotoğrafını çekip paylaşırım.
Aşağı yukarı 30 - 40 cm plakalar koyarak yükselttiler. çok hakim olmadığım için bişey diyemiyorum belkide dediğiniz gibi yükseltmişlerdir.
Dediğiniz gibi düz bir zeminde yükü ayaklara verecek şekilde denerim ama kamp yerlerinde çoğu zaman düz bir zemin bulmak pek kolay olmuyor. Sürekli gıcırtı...
Aslında başka birkaç küçük işlem için gitmiştim şasede bir sıkıntı yoktu. Bu senenin modellerine bakarken şaselerinin benimkinden yüksek olduğunu fark ettim. Benim karavanın tekeri ile üzerindeki çamurluk arasında çok az mesafe vardı. Olası büyük bir esneme sallanma gibi bir durumda...
Merhaba, geçen ay karavanımı fabrikasına götürdüm, şasesini biraz yükselttik. bu işlemden sonra zeminde gıcırtı başladı. Yürüdüğüm anda laminant yüzey gıcırdıyor. Bu sesi geçirmenin bir yolu varmıdır yada zamanla geçermi. Teşekkürler.
Merhabalar. Tüm musluklar kapalıyken hidrofor durduk yere çalışmaya başladı. Açıp baktığımda böyle bir manzarayla karşılaştım. Vidalı kapağın kenarından tazyikli bir şekilde dışarıya su fışkırtıyor. Ne yapabilirim daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı.
Video yükleyemiyorum umarım fotoğraf...
Merhaba, henüz fırsat bulamadım ama yaptırdığım zaman paylaşırım mutlaka. Görüştüğüm brandacı tam ölçülerini verip fotoğrafını da çekerseniz şapka gibi tam oturur bir branda yaparım demişti. Benim karavan üst yanlardan bombeli olduğu olduğu için tam bir ölçü alamadım maalesef.