Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 3K vitara kullanıcısıyım, ESP'li olan versiyon. Araç sürekli 4 çeker olup 5 kapılarda olan LOW seçeneği ve orta diferansyel kilidi bulunmamaktadır. geçen sene yağan karda Levent'in orta yerinde büyükdere caddesinde nice araçlar zincirlerle hafif yokuşu çıkamazken, 4 senesini doldurmuş...
Ynt: G.vitara 1.6 Servis Masrafı
Şubat ayında sadece yılı dolduğu için aracımı yetkili servise götürdüm. sadece 300 TL tuttu. Babamın Dacia'sının bile servisi 650 TL tutuyor. (Dizel yakıt filtresi maliyeti arttırıyor.) Yetkili servis olarak oldukça makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ?
Merhaba, aynı kokuyu dediğiniz şekilde kaldırıma çıkarken bende aldım. 2011 model 3K Grand Vitaram var. Sorun için endişe etmeyiniz.
Ynt: Grand Vitara 1.6 Manuel Benzin Tüketimi
Bu dediğinizi fark etmeyerek kullanıyordum aracı yani ben hep lt/100 KM olarak düşünüyordum ve anlık tüketimi hep hatalı gösterdiğini sanıyordum bir çok koşulda özellikle yeni hareketlenmeye başlayınca bu gaza basışla 30 LT/100 KM olarak düşünüp bu...
Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv
yan basamaklardan dolayı size alçak göründüğünü düşünüyorum, kendi aracım ile kıyasladığımda tekerleklerin merkezinin yerden daha yüksek olduğunu görebiliyorum.
Yeni lastikleriniz hayırlı olsun.
Öncesi ve sonrası şeklinde iki foto olsa hatta, lastik değiştireceklere iyi fikir verebilir.
Teşekkürler
Yakıt tüketiminde bir değişiklik oldu mu? Bende yeni lastik almayı düşünüyorum ancak endişelerim var. Sürtünme yok derken düz yolda bir sorun olmaz ancak engebeli arazide denediniz mi?
Teşekkürler,
Herkese merhaba,
2011 model Grand Vitara aracımın arka bagaj kapısının kapandığını arabaya bildiren, araca bitişik lastiği düşmüş.
Aynı buz dolabı kapılarındaki gibi kapı kapanınca içerisindeki ışıklar otomatik olarak sönüyor.
Şimdilik bir sünger vasıtası ile sorunu giderdim.
5K ve 3K 'ların...