u?ur.kaymak kullanıcısının son içeriği

1. U

1997 Grand Cherokee Zj 5.2 Bakımları Hakkinda

Dreksiyon pompa olayına birşey diyemem. sıfırda alınır tamirde ettirilir. dönüşlerde küt küt ses nereden geliyor önden mi arkadan mı? önden ise aks kafalarından yapabilir. arkadan ise LSD yapabilir. Arkada LSD muhtemelen vardır. Çalışmıyor demişsiniz. neye göre çalışmıyor? Yağları yeni değişmiş...
  2. U

3.5 Le Pahtfinder Motor Sorunsalı...

Merhaba, Aynı durumu kardeşimin S 320 mersedesinde yaşadık., duman attı motor teklemeye başladı, kenara çektik. marşa bastık motor tık dedi kaldı. kilitlendi Büyük ihtimal conta patladı dedik. Netekim dediğimiz gibiymiş. Kapak açıldı, 6. silindir full su dolmuş. kapak taşlandı, conta seti...
  3. U

Igo 2016 Ülke Haritaları

merhaba, Elelrinize sağlık güzel bir derleme yapmışsınız. Rica etsem, yunanistan, Makedonya, Bulgaristan haritalarını gönderimisiniz. Ayrıca bunu nasıl yüklüyorum telefona bir arkadaşım yardımcı olursa sevinirim.
  4. U

Zj Egzoz Seçimi

Rica ederim. Arkadaşım ve ben hep bu sorular aklımızı tırmalayınca dedikki deneyelim. Düz borunun sesi oldukça güçlü ve tok ama çok kafa ütülüyor bir süre sonra. Zaten deneme amaçlı yaptıımız için boyle kullanmadık aracı. Flowmaster 44 takıldı. 25.000 küsüe izlenme olmuş. :)
  5. U

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

Benzer bir durum arkadaşın aracında oldu. Marşa basıyor araba çalışıyor gazı bırakınca stop ediyordu. kelebeğin üzzerindeki hava filtresi borusunu söktük. Arabadaki wd 40 dan kelebeğe doğru sıktık. biraz temizledik elimle kelebeği açtırarak elimin uzandığı yere kadar sıldim. Sonra marşa bastık...
  6. U

Gc 5.2 Performans!

Aracınızın lastikleri nedir bilmiyorum. Bende 98 5.2 var. Işıklarda kalkış seri. sonrasında ise gaza basma şiddetinize göre hızlanma değişir tabi ama tapa gaz yapmanız göz önüne alınırsa aracın sizi koltuğa yapıştırması yani bunu hissetmeniz lazım heleki 3000-3500 devirden sonra araç tamamen...
  7. U

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Ben önceki mesajımda bahsetmiş olduğum maxxis at 980 lastikleri geçen kış sezonu kullandım. Kar üzerinde beklentimin üzerinde performans vardi. ZJ 5.2 ile kullanıyorum. derin çamur balçık ve batak n0ktalarda mt lere biraz yaklaşıyor ama yinede iş görüyor. Karla kaplı zeminde abs yi bile devreye...
  8. U

Cherokee Xj Orjinal Jant Ve Maxxis Lastik 4 Adet

lastikler nedir ebat boyut vs. sadece lastik satacakmısınız
  9. U

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

merhaba bu konuyu tekrar biraz hortlatayım. Maxxis siparişi vermek üzereyim. mevcutta kullnıma devam eden arkadaşlar var ise onların tecrubesini alabilirmiyim. Açıkcası kumho lassa, dunlop, vs lastik diş deseni açısından at 980 kadar dikkat çekici değil. Ayrıca bu desenin çamurda daha iyi iş...
  10. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, Adım Uğur Kaymak. Bursa da ikamet ediyorum. 32 yaşındayım. Etrafımdaki birkaç arkadaşımın doğa sevgisi ve 4x4 araçlarının da olmasının neticesinde banada bu durum bir bulaştı denilebilecek bir noktadayım. Harıl harıl bir 4x4 arıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri