uA_SerKAN kullanıcısının son içeriği

1. uA_SerKAN

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. Ne Saçma Bir Ülkede Yaşıyoruz Yahu. Müşteri İstekleri Göz Ardı Ediliyor. Sanki Onlar Bize Bedava Vermişler Bu Arabayı. Sanki Biz Onlara Muhtaçmışız Gibi Davranıyorlar. Alt Tarafı Sis Farlı Bir Ön Koruma. Nasıl Uygun Olmaz? hala Takipteyim..
  2. uA_SerKAN

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Dediğiniz gibi çok çok uğraş gerektiren birşey değil bence de.. Neden kimse üretmiyor anlamış değilim. Neyse bekleyeceğiz artık..
  3. uA_SerKAN

DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

Ynt: DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR Hoşgeldin aramıza :) Öncelikle durumlarımız aynı sayılır, okurken acaba ben mi açtım bu konuyu diye düşündüm :) Babam av meraklısı, emekli, tarımla uğraşıyor. Daha önce broadway vardı babamda. 17 sene kullandığı arabasını değiştirmesi...
  4. uA_SerKAN

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Ben de istiyorum hocam fiyatını öğrenirsek bir de.. Neredeyse tüm Türkiye'yi araştırdım, bulamadım. Almanyadaki Elia şirketi sitesine de göz gezdirdim ama sanırım orada da yok.. Daha önce Elia'dan ürün alan var mı acaba ?
  5. uA_SerKAN

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri mükemmel olmuş.. Resmi 2013 kasası mı bu şimdi ? Değişmeyecek demişlerdi bize :(
  6. uA_SerKAN

Duster Sis Farı ve Ön Koruma

Ynt: Duster Sis Farı ve Ön Koruma Eğer garantiyi bozmuyorsa gayet mantıklı söylediğiniz, peki ön koruma yaptırdınız mı ? Acaba diyorum sisleri ön korumaya mı taktırsam ?
  7. uA_SerKAN

Duster Sis Farı ve Ön Koruma

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Duster'a sis farı ve ön koruma taktırmak istiyorum. İlk arabam olduğu için acemiyim biraz. Sis farı için elektrik tesisatının değiştirilmesi gerek dediler, halbuki yuvası var.. Tahmini ne kadara patlar bu iş, dışardan alıp taktırsam ne kadar olur? Hangisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri