ucsbwolf77 kullanıcısının son içeriği

1. U

96 ZJ Ayna Problemi ?..

Ynt: 96 Zj Ayna Problemi ?.. 98 zj em deki sorun için Maslak Master Servis Sürücü kapısındaki cam ve ayna kontrol ünitesinin bulup değiştirdi tüm ayna sorunlarım bitti
  2. U

Satılık Grand Cherokee ZJ Orjinal Yan Basamak

Ynt: Satılık Grand Cherokee ZJ Orjinal Yan Basamak Yıllar geçmiş ama şansımı denemek istedim.Hala duruyormu basamak:)
  3. U

96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet Bilgi için çok teşekkürler.Resmini paylaştığım araç kendi aracım ve ilk sahibiyim.Saklamak istediğim için kozmetik olarakda olsa eskiyen parçaları Orjinaliyle değiştiriyorum.Gelecek hafta bir gün müsait oldugunuz bir zamanda elinizdeki...
  4. U

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet Sıfıra yakın jant:)
  5. U

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet Benim jantlardaki sibop bölümleri zaman içinde kabuk kabuk kalkıp dökülmeye başladı onu için stepne çıkması vb.. Dökülme,kabarma ve tamiri olmayan Jant arıyorum açıkçası. 98 Limited ve ilk sahibiyim. Resim ekleme sansınız olursa...
  6. U

Satılık - Orjinal zj jant

Ynt: Satılık - Orjinal zj jant Selamlar zj orjinal jantlar duruyormu.Duruyorsa foto rica edebilirmiyim.
  7. U

Ynt: 96 ZJ den çıkma yay-amortisör-jant-lastik-kol-sepet Selamlar jantlar duruyormu,duruyorsa resmini yollayabilirmisiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri