ufuks36 kullanıcısının son içeriği

1. U

Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Otomatikte, İnvite: Kumaş kaplama koltuk lu baz donanım. İntense: Deri koltuk, Rear Diff-lock yada ATSC. İntense Lux: Deri Koltuk, Sunroof, ATSC, Ralliart. şeklinde donanımlar mevcut.
  2. U

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Bende var, kit taktigimdan söktum, maliyetine satabilirim.
  3. U

2007 L200 İcin Sac Kabin Ariyorum

Ynt: 2007 L200 İcin Sac Kabin Ariyorum Aeroklas, Carryboy, Sammitr gibi kaliteli markaları fiyatı uygun temin edebiliyorsanız tabi ki kalitesiz olduğu manasına gelmez, benim aracımda zaten yerli üretim uygun fiyatlı bir canopy var gelin görün dilerseniz.
  4. U

Ynt: 2007 L200 İcin Sac Kabin Ariyorum Fiyatı uygun bir ürün aramıyorum, Mitsubishi tedariği yada kaliteli bir ürün arıyorum.
  5. U

Ynt: 2007 L200 İcin Sac Kabin Ariyorum Aradığınız kabini buldunuz mu? Bende kabin arayışındayım, mevcut kabini sattınız mı?
  6. U

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Yakın yada bilmediğiniz bir zamanda triger değişimi yapıldıysa sente ayarını kontrol ettirebilirsiniz.
  7. U

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Ön taraf için 40mm'den fazla yükselttiğinizde üst salıncak ile üst rotil arasına 20mm'lik parça yapılması gerekiyor, aksi durumda alt salıncak açısını en sona bile ayarlasanız lastiklerin alt kısımları içeride kalır yani negatif kamber oluşur. En...
  8. U

Ynt: Off Road Ve Konfor Amaçlı Makas Kulakları Revolver Shackle için e posta gönderdim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.