Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
karavan düşüncesiyle ıyandığımıza göre hstalığı kaptınız :) hayırlı olsun. öncelikle herseyi düşünüp planlamayın, minimalizm ve programsızlık bu işin temel taşlarından. gidebileceğiniz yer ve kampinglerdeki insanlarla konuşup, kiralık karavan ile deneme iyi olur.
bahsettiğiniz aracın çekemeyeği...
selam. resimdeki 2008 aracım 100 bg 200 nm ve boşu 1500kg. 800 kg karavanımı çok rahat çekti. bence golf zorlanmaz. siz yine şanzımanı gözönüne alın. saygılar
detaylı ve objectif değerlendirme için teşekkurler. üretim yeri ve fiyat konusunda bilgi alabilir miyim.
izmirde 2 cocuk ile ortiz ve nk benim finalistlerimdi. fuarda olacaklarsa umarsanı da görmek isterim. saygılar
detaylı zahmetiniz için teşekkürler. erba 340 kullanıcısı olarak 750kg olayı çok net degil. 410 için de üretici web sitesinde "ruhsat almaya yarayan tip onay" der. demek ki O1 değil. saygılar
ilanı inceledim. karavan 410cm ve 750kg altı ! ben de erba 340 haftasonu kullanıcısı olarak erbanın zamanında web sitesinden 3.40 için 550-600 kg beyanı üzerine 2.el almıştım. o nedenle erbanın ağıtlık beyanlarına dikkat etmek lazım. şasi için alko yazmıyor.
saygılar
faydalı paylaşım için teşekkürler.
Sabit yatak olayının minimalisizm ve hacimlerin verimli kullanımı prensipleri ile uyuşmadığını düşünmüşümdür her zaman. Çok fonksiyonlu mobilya karavan ölçülerini ve ağırlığını azaltmak için ayrıca önemli.
saygılar
merhaba. Römorkunuzun toplam yüklü ağırlığı 750 kg'ı geçmiyorsa (O1 sınıfı) aracınızın arka plakasını çıkarıp römorkun arkasına takabilirsiniz. O2 ve üstü araçlar için ayrı ruhsat ve plaka gerekecektir. KGM otoyollarında O1 römorklular 1.sınıf araç (3.40'dan kısa 2 dingile sahip araçlar) statüsü...
yurtdışı fuarların videolarını iç geçirerek benim gibi izleyenlerin hayallerini gerçek yaptığınız için çok ama çok minnetarım emeği geçenlere. gezenbilir.com üye ve kurucularına en derin saygılarımla.