ugurakay kullanıcısının son içeriği

1. ugurakay

Bu Karavanı Çekerken Ceza Yer Miyim?

hem frenli hem frensiz kapasite 420. proje hesap hatası olabilitr. 1,5 tonluk scenic aracımda fransiz 350 frenli 800 kg yazıyor. saygılar
  2. ugurakay

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

videonuzu seyrrtmiştim. ağırlığını ölçme fırsatınız oldu mu? sağlıklı güzel geziler diliyorum. saygılar
  3. ugurakay

Çeki Demiri Ve Karavan Seçimi

karavan düşüncesiyle ıyandığımıza göre hstalığı kaptınız :) hayırlı olsun. öncelikle herseyi düşünüp planlamayın, minimalizm ve programsızlık bu işin temel taşlarından. gidebileceğiniz yer ve kampinglerdeki insanlarla konuşup, kiralık karavan ile deneme iyi olur. bahsettiğiniz aracın çekemeyeği...
  4. ugurakay

Güney Midi 360 Bombe

otoyollarda degil ama diğer tüm yollarda gerekli oluyor. saygılar
  5. ugurakay

Erba 3.75 Karavan

eski bir erba 340 haftasonu kullanıcısı olarak kantar bilgisini merak ediyorym. saygılar
  6. ugurakay

Qashqai 1.5 Dci Dct Vs Golf 1.2 Tsi Manuel

selam. resimdeki 2008 aracım 100 bg 200 nm ve boşu 1500kg. 800 kg karavanımı çok rahat çekti. bence golf zorlanmaz. siz yine şanzımanı gözönüne alın. saygılar
  7. ugurakay

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

güle güle iyi günlerde kullanın. karavanonızın planını paylaşabilir misiniz. saygılar
  8. ugurakay

Umarsan Rena 360 Gözlem Ve Yorumlar (2 Adet Sipariş Verdik:)

detaylı ve objectif değerlendirme için teşekkurler. üretim yeri ve fiyat konusunda bilgi alabilir miyim. izmirde 2 cocuk ile ortiz ve nk benim finalistlerimdi. fuarda olacaklarsa umarsanı da görmek isterim. saygılar
  9. ugurakay

Römorkla Ve Karavan Takili İken Hgs Sinifi Değİşİrmİ

selam. 2 yıldır hiç bir ceza gelmedi. önemli not; karavanım O1 oldugundan aracımın plakasını taşıyor :)
  10. ugurakay

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

detaylı zahmetiniz için teşekkürler. erba 340 kullanıcısı olarak 750kg olayı çok net degil. 410 için de üretici web sitesinde "ruhsat almaya yarayan tip onay" der. demek ki O1 değil. saygılar
  11. ugurakay

Carpendo Karavan

ilanı inceledim. karavan 410cm ve 750kg altı ! ben de erba 340 haftasonu kullanıcısı olarak erbanın zamanında web sitesinden 3.40 için 550-600 kg beyanı üzerine 2.el almıştım. o nedenle erbanın ağıtlık beyanlarına dikkat etmek lazım. şasi için alko yazmıyor. saygılar
  12. ugurakay

Carpendo Karavan

me4haba, e3ba nın web sitesibde bilgisi yok. nerden inceleyebiliriz
  13. ugurakay

Mükemmel Bi̇r Gezi̇ Karavani Nasil Olmali

faydalı paylaşım için teşekkürler. Sabit yatak olayının minimalisizm ve hacimlerin verimli kullanımı prensipleri ile uyuşmadığını düşünmüşümdür her zaman. Çok fonksiyonlu mobilya karavan ölçülerini ve ağırlığını azaltmak için ayrıca önemli. saygılar
  14. ugurakay

Tekne Römork + Çekçek Karavan Köprü & Otoyol Geçi̇şleri̇

merhaba. Römorkunuzun toplam yüklü ağırlığı 750 kg'ı geçmiyorsa (O1 sınıfı) aracınızın arka plakasını çıkarıp römorkun arkasına takabilirsiniz. O2 ve üstü araçlar için ayrı ruhsat ve plaka gerekecektir. KGM otoyollarında O1 römorklular 1.sınıf araç (3.40'dan kısa 2 dingile sahip araçlar) statüsü...
  15. ugurakay

Cnr Camp & Caravan Istanbul 2019 Fuarı İzlenimleri

yurtdışı fuarların videolarını iç geçirerek benim gibi izleyenlerin hayallerini gerçek yaptığınız için çok ama çok minnetarım emeği geçenlere. gezenbilir.com üye ve kurucularına en derin saygılarımla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri