uguripek kullanıcısının son içeriği

1. uguripek

Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

3500 liradan parça satıp kar edecekler. Sizden çıkan parcayı ikinci el çıkmadır diye de baska birine 2000e satacaklar.kısacası100liralık işi 5 bine kapatacaklar.(dı) Soran olursa ortamlarda milli servet milli dava ülke sevdası derler
  2. uguripek

Isuzu D Max 3.0cc Otomatik Viteslerde Kronik Arıza Olduğu Doğrumu

4çeker beynine yahut konum şalterine tuz.su.çamur.kum gibi bişey girdi. Ya kısa devre yapıyor. Ya oksitlenme yaptı.yada temassızlık yaptı.bu 3ünden biri oldu. Dediğim iki yeri sökün temizlettirin.5bin tl parca değişecek bilmem ne diyenin 5anından uzaklaşın. İyi bi oto elektrikçi 100 liraya çözer
  3. uguripek

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

süper kareler : )) biz kendi arkadaşlarla mini bi kampımızı yaptık ömerli'de (istanbul) geçende. buna da kısmet olursa gelmeyi çok isteriz. bakalım kısmet olur mu .
  4. uguripek

X-trail Için Offroad Modifiye

evet doğru , iki arkada iki de önde kapaklarla gizlenmiş bağlantı noktaları var. sepet bu 4 noktadan araca tutunacağından , sunroof kapanmasın diye düşünme işi : yaş .
  5. uguripek

X-trail Için Offroad Modifiye

cihangir abi merhaba . konunun ilk açılış mesajını okudum , süper detaylara yer vermişsin tesekkür ederim.
  6. uguripek

Psjero Soğuk Havada Çalışmıyor

merhaba. bu soruyu aralıkta yani havalar soğukken sormuşsunuzya, soğuk havalarda başınıza bu geldi diye böyle düşünüyor olabilir misiniz ? yaza geldik ya , sorun çözüldü mü , konuya yazan hiç olmamış ta.
  7. uguripek

6x139.7 Siyah 4adet Alüminyum Spor Jant

4 ADET SİYAH ALÜMİNYUM SPOR JANTLARIMI SATIYORUM . 16 İNÇ 6X139.7 BİJONDUR. DERİNLİK 20 CM'DİR. KIRIK DÖKÜK ÇATLAK KAYNAK TAMİR V.B. BİR KUSUR YOKTUR. 0536 252 05 40
  8. uguripek

M/t Maxxis Lastik Bakalım Nasıl.

çok yakışmış . güle güle kullanın. sese takılmamak lazım.
  9. uguripek

Sorento Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim

2005 kullanıyorum. Z rot var ve 5 ileri. İyi aksamlar
  10. uguripek

Galloper Hangi Diff Yağ Kullanılmalı

mobil in dif yağı kullanılıyordu. istanbuldaysanız yazın . diffransiyel uzmanına yönlendirebilirim.
  11. uguripek

Galloper Almalımıyım....

galloper iyi güçlü araçtır. 3.0 benzinli motorun sesi çok hoştur. klasik olarak biçok suvdaki gibi arka koltuk yüksektedir ve arka diz mesafesi çok bol değildir. starex ve h1 ve pajeroyla aynı parçalar kullanır. yaygındır yani parça işi. arkada diflock var. modifikasyona da uygundur...
  12. uguripek

Sorento Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim

hocam yanlış bilgi bunlar düzelteyim izninle. 2005 ler 5 ileri oto. vitestir. 2005lerde yine , arkada z rot var.
  13. uguripek

Koçullu - Ömerli Barajı

sakın sakın ömerli gölüne bineklerle gitmeyin. çukurlar kavisler , toprak yarıkları var. pati filan çok zorlanırsınız. ama burası tam bir cennettir. o ayrı.
  14. uguripek

Port Bagaj Meselesi

bence trafik çevirmesinde başka bir muhabbet var ama port bagajın varlığı bahane edilmiş gibi görünüyor. oysaki port bagaj ruhsata filan işlenmez. traikte durdurulması ve hatta trafikten men edilmesi gereken o kadar çok hurda tipli yada kara duman çıkaran yada görüntüsü güven vermeyen araç...
  15. uguripek

Sorento 4 Çeker Titreme Sorunu

hocam hareket halindeyken 4x2 .. 4x4 değişimlerini yapmasaydınız keşke. burayı okuyorsanız ve sorun çözülmediyse yazın . biyere yönlendirebilirim sizi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri