ugurtunali kullanıcısının son içeriği

1. ugurtunali

CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!!

Ynt: CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!! hadi tekrar hayırlı olsun kardeşim . arayı çok uzatmadan başlada yardıma gelelim :)
  2. ugurtunali

CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!!

Ynt: CJ8 VEYA CJ7 KUPA ARIYORUM. HELP !!! hadi hayırlı olsun kardeşim. fazla uzatmayalım ama biran önce başlada yardıma gelelim :)
  3. ugurtunali

Cj,ler için orta konsol

Ynt: Cj,ler için orta konsol evet bende şimdi farkettim biraz geç farketmişiz sanırım. günceldir umarım.
  4. ugurtunali

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Böyle güzel işçilik herzman takdiri hak ediyor. ellerinize sağlık. Saygılar.
  5. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. Seyit bey iyi akşamlar; Öncelikle paylaşımınız ve fikirlerinizle yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Yukarıdada yazdığım gibi çok bilgili değilim ve bişeyler öğrenme amacındayım. Bu sebepten bu sitedeyim ve böyle bir başlık açarak diğer arkadaş ve sizin gibi...
  6. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. Tekrar teşekkürler. Facebooktan ekledim sanırım ( yanlış kişiyi eklememişimdir umarım :) )
  7. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. Seçenekler arasında :) Belkide kayseriye düşer yolum . İyi dileklerin için teşekkürler. Saygılar...
  8. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. evet ben yakın zamanda farkettim. işim yarımcada izmitte oturuyorum bende işe giderken farkettim. Orjinalin dışına çıkılmış olması şimdiye kadar almamamda, sizlerin fikrini almayı beklemek kadar etkili bi neden açıkçası. Dediğim gibi mekanik ve motordan pek...
  9. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. Tekrar tekrar teşekkürler zahmet edip yazdığınız için. Birincisi bende çok dağınıkl bir araba alma taraftarı değilim. hem dediğim gibi araba konusunda şöförlük dışsında çok bilgim yok hem de zamanım kısıtlı. İkincisi bende görüntü olarak size katılmaktayım. Fakat beni...
  10. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. Teşekkürler. Aslında bu araçtan önce malum sitede 2 tane araç arasında gidip geliyodum. Biri Kayseri ,diğeri muğlada . İşlerimin çok yoğun olması sebebiyle imkansız olmamakla beraber çok zor oraya gidip araç bakıp almak diye düşündüm. Açıkçası arabalardan sürmek dışında...
  11. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. Birde İzmit'te gösterebileceğim , tavsiye edebileceğiniz usta varmıdır?
  12. ugurtunali

Cj alımı yardım..

Selamlar. Uzun süredir olan cj sevdası, sonunda bitane sahip olma aşamasına geldi :) aşağıda linki olan araca bugün gidip baktım. aslında 2 haftadır görüyodum önünden geçerken fakat bugün gibip bakabildim ancak. Tesadüf araç sahibide tanıdığım bi abinin arkadaşı çıktı. araç yakın zamanda...
  13. ugurtunali

BİR JEEPİN ANATOMİSİ 3

Ynt: BİR JEEPİN ANATOMİSİ 3 kolay gelsin. takip...
  14. ugurtunali

1972 travelall topluyorum

Ynt: 1972 travelall topluyorum takip.
  15. ugurtunali

Satılık - 1997 Model Land Rover Discovery

Ynt: Satılık - 1997 Model Land Rover Discovery Çok güzel araç,hayırlı satışlar. İş yerimden bir arkadaşım bundan arıyodu. yarın bi göstericem. beğeniceğinden eminim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri