Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevabınız için öncelikle çok teşekkür ederim. İçime su serpildi. Benim gibi bu konuyu bilmeyen arkadaşlar olursa umarım onlara da yardımcı olacaktır. Yanlız " yol kenarı tartı istasyonlarına girme" konusunu anlamadım. Ben aracımın önceki sahibini tanıyorum. Ohiç öyle bişe söylemedi. Neden...
Arkadaşlar Merhabalar;
İnternette ve sitede bir yığın araştırma yapmama rağmen sorumun cevabımı bulamadım. Umarım sizlerin bir fikri vardır. Geçiyorum konuya;
99 model Mitsubishi L300 'üm var. Ruhsatında kamyonet(karavan) yazıyor. Arka koltuklar yatak olabiliyor, arka iki koltuk 360 derece...
Arkadaşlar, küçüklerim, büyüklerim Herkese Merhabaşlar..
Adım Uğur Yılmaz. Forumu google da gezerken buldum. Hayalimizi gerçekleştirme içinde bir araba yapmaya karar verdim ve bir tane L300 aldım. umarım forumda sizlerle daha da aktif olacağım. Herkese iyi forumlar diliyorum :sunglasses: