Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurtdışından size teslimat konusunda birşey diyemem ama karavanı getirmeniz için ithalatçı olup (ki bunun için şirket olmanız genelde şart) o şekilde gümrüğe çekmeniz gerekmiş. Yani Türkiyede distribitörü olan firmalar tek mantıklı yol gibi :confused:
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü
Sıkça Sorulan Sorular
A-28. Yerli plakalı araçla yurt dışına çıkış yaptıktan sonra yabancı plakalı römork bağlayarak Türkiye’ye giriş yapılabilir mi?
Hayır. Yerli plakalı taşıtlar ile yabancı plakalı taşıtların kaydedildiği sistemlerin farklı olması...
Bende forumdaki ilgili cevapları okudum lakin durumumuzu açıklayacak sonuca ulaşamadım. Bende naçizane karavan ailesine girmek isteyen biri olarak Avrupa karavanlarının hayranıyım. Sorum şudur; Özel aracımla Almanyaya gitsem 750 kg üstü çekme karavanı alsam geldim gümrüğe ne isterler? ne öderiz...