Umce kullanıcısının son içeriği

1. Umce

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler verdiğiniz tavsiyeler benim için çok çok önemli sizin gibi bilgili tecrübeli birinden öğrenmekte ayrıca önemli benim için daha 24 yaşında gencim bulaştım bu zehire benim hardtop elimle sürsem elime su geliyor resmen nemleniyor hep iç zemine pütür atılıyor mu...
  2. Umce

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Merhabalar bir kaç ay önce samurai long 2000 model sahibi oldum içini biraz geliştirmek göze daha sıcak hitap etmesini istiyorum tavan, taban döşemesi yapmak istiyorum ancak hardtop aşırı terleme yapıyor kaplama yaparsam tavana terleme den dolayı direk ıslanıcak nasıl bir yol izlemeliyim taban...
  3. Umce

Suzuki Samurai Kaporta-boya

Merhabalar 2000 model suzuki samurai long sahibiyim kapılarda kaputta bagaj kapısında vb benzer yerlerde ve genel yüzeysel kaporta işi var komple kaporta ve ardından boya yaptırsam fiyat ne olur yer İstanbul
  4. Umce

Suzuki Samurai Long Fikir Yardım

Merhabalar bir kaç ay önce samurai long 2000 model sahibi oldum içini biraz geliştirmek göze daha sıcak hitap etmesini istiyorum tavan, taban döşemesi yapmak istiyorum ancak hardtop aşırı terleme yapıyor kaplama yaparsam tavana terleme den dolayı direk ıslanıcak nasıl bir yol izlemeliyim taban...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri