Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba crv araçlarıyla ılgılı aktıf olan çok fazla forum yok malesef linkteki grup aktıf bılgı ve paylaşım için takıp edebılırsınız iyi günler.
Facebook'a Giriş Yap | Facebook
ilgin için teşekkur ederim. askı ruhman var. araç 35 kmhızdan sonra gram ses çıkartmıyor çok denedım yolda giderken bile başkasını kapıdan sarkıtıp ses gelıyuor mu dıye kontrol ettırdım :) yok kaydırma dıferansıyel var evet yavru şansuman yok ön takar duşunce arka dfi devreye giriyor ancak...
hocam sizin gezi anlaşılan bizim araca göre biraz hard olucak çizilme mizilme diyince onu anlıyorum :) çok fazla bir tecrubemde yok off road la ilgili igneada longoz falan çok sıkıntı yaşamadım ancak sizinki biraz daha agır anladıgım kadarıyla.
ileride biraz daha normal bi koşul olursa katılım...
Merhaba araç 98 crv şaftın ıstavrozları degişti şöyle bir sıkıntı mevcut 1. viteste giderken şafttan sankı demır demıre surtermiş gibi bir ses geliyor 35 km/h dan sonra bunu kesiyor ses soluk yok sankı 35 e çıkana kadar altta demirci çalışıyor bu neden kaynaklanıyor olabılır araç manuel.
S.a. Merhaba öncelikle formun eski üyesiyim ancak ancak suv tarzı geçen aracın yeni sahibiyim 4L seçenegimiz olmasada aracımın gidebileceği daha sonraki gezilerinize katılmak isterim.
aracım honda crv manuel at lastik mevcut başka bir şey yok. Kırklareli demirköy sivriler köyünde ufak bir...
öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim.
aracı aldım şu an bakım işlerini hallediyorum. Lastik alıcam ne önerilir AT lastik düşünüyorum ama tam karar veremedim.
S.a. Merhaba daha önceden açılan ve yazılan tüm konuları okudum yazdıgım yazılarada aldıgım cevaplar için teşekkür ederim şimdi sizlerden bir ricam var elimdeki imkanlar dahilinde alttakı lınktekı aracı almaya niyetim var.
araç 240 küsür binde bu kmde araç alınır mı yada bu yaştakı araç alınır...
Ynt: Cr-v 4 Çeker Yardım
Ustadlar konuyu hortlatiyorum ama tekrar tekrar baslik acmak istemem nedeniyle uzun zamandir 4x4 arac bakiyorum kendime bana en uygunu hem modifiye anlamaminda hem arazi kabiliyeti hem parca konusunda bana yanit veren 2000 model gran vitara yuvarlak farli olan modeli...