UmitOnline kullanıcısının son içeriği

1. UmitOnline

Güneş Panelleri Olmadan,sadece Yeterli Akü Ile Buzdolaplı Kısa Kamplar Mümkün Müdür?

Kafamdaki olmasını istediğim iç proje küçük bir kaç değişiklik haricinde aynen budur.Yanlardaki sandıklar gerektiğinde oturmaya,uzanmaya,dinlenmeye kullanılır,gerektiğindede birleştirilip yatak olarak kullanılabilir. Şoför arkasındaki 2+1 koltukları kampa gittiğimde ters çevirip,şoför arakasına...
  2. UmitOnline

Güneş Panelleri Olmadan,sadece Yeterli Akü Ile Buzdolaplı Kısa Kamplar Mümkün Müdür?

Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bu söylediklerinizi bende düşündüm,halada düşünüyorum.Öncelikle soğuk tutan çantalar ve türevlerini kullandım artık sıkıldım onlardan.Gerçek buzdolapbına ihtiyacım vardı ve aldım. Çok uzun kampları fazla yapacağımı düşünmüyorum,daha çok gezi...
  3. UmitOnline

Şimdi düşündümde benim asıl endişe etmem gereken şey bu bahsettiklerinizi alabilmek için aracımı satmak zorunda kalmam değil,bu kadar masref ettikten sonra bu aracı bir daha asla satamayacağım olmalı. Ölene kadar mokoko yani :)
  4. UmitOnline

Aklın yolu bir,bütçenin elverip biraz zorlanabildiği durumda kalitenin ilk tercih olacağı aşikar :) Benimde asıl istediğim madem böyle bir masrafı göze alabilirsem,bari gözüm arkada kalmadan konu kapansın. BMS sistemli 90 veya 100 Amper bir akü ile sistemimi kurabilmenin yollarını...
  5. UmitOnline

Peki...Bende satın alacağım şeyin bütçemin elverdiği en iyisini almaya çalışırım,ucuzuda olsa olur mantığım hiç olmadı zaten. Bütçem yetinceye kadar hiç bulaşmam,ilgilenmem. Bu bağlamda okuduklarım kadarıyla bu işin iyi markalarından biri Victron markası sanırım. Fiyatları gördüğüm kadarı ile...
  6. UmitOnline

Strafor kutusu tarzını bir süre kullandım fakat buz bulma telaşı ve eridi eriyecek stresi artık bana yetti,artık daha modern ve sorunsuz kullanabileceğim soğutma çözümünü hakettiğimi düşünüyorum :smiley: Aynı zamanda kamp alanlarında geçirebileceğim daha uzun konaklamalardada gerçek...
  7. UmitOnline

Bütün cevaplar için çok teşekkür ederim,düşündüğüm şeyin olabilirliği sevindirdi beni.Bu işlerden pek anlamayan biri olarak,kafamda hala bir kaç detay var aslında. Çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.üç sistem buzdolapları konusunda çok fazla bilgim yok,fakat benim öncelikli durumum...
  8. UmitOnline

Merhabalar,öncelikle foruma biraz önce üye oldum fakat uzun bir süredir burayı takip eden biriyim,bir çok değerli görüşlerden faydalandığımı belirtmeliyim. 2018 model uzun şasi normal tavan Ford Transit Custom Combi van bir aracım var,bu aracımı kamp gezilerim için modifiye etmeye...
  9. UmitOnline

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ben geldim :cool: İsmim Ümit,istanbulda yaşıyorum,54 yaşındayım.Emekliliğine yeni kavuşmuş,küçük hayallerini gerçekleştirmek için Kamp-Karavan hayatına yeni adım atabilmiş biriyim. Bir süredir çadır kampları ile sürdürdüğüm bu zevki,şimdilerde yeni satın aldığım Uzun şasi,normal...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.