Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tekrar ve son kez yazıyorum. Transporter Kombi 8+1 de tıpkı Caravelle gibi ruhsatta otomobil olarak geçiyor, minibüs değil. Hız limitleri de otomobil sınıfında, minibüs değil. Muayenesi de tıpkı Caravelle gibi iki yılda bir. 1. köprü dahil hiçbir kısıtlaması yok. Suat54 minibüs ve otomobil...
Çok büyük hesaplar yapıyorum. vw.com.tr adresine girip mtv vergilerini görebilirsiniz....
Yeni Transporter 8+1 Fiyat Listesi Transporter Kombi nin mtv sine bakabilirsiniz.
Caravelle Highline Fiyat Listesi Caravelle in mtv sine bakabilirsiniz.
Bu arada transporter kombi 8+1 gibi caravelle in yillik mtv vergisi de 888 tl. 3957 tl. falan degil. Durust olmayan bilgilendirmelere karsi uyarmak istedim.
Transporter'in 8+1 otomobil sinifinda yeni bir modeli var yaklasik 6 aydir. Transporter combi model adi. Otomobil ve yillik mtv vergisi 888 tl. Caravelle'den donanim olarak dusuk ve fiyat alternatifi olusturuyor. Caravelle in ne oldugu biliyorum. Satici ya da insanlari kandirmak isteyen birisi...