umut128 kullanıcısının son içeriği

1. U

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

İyi akşamlar. Döner koltuk mekanizması sürücü koltuğunda da sorunsuz kullanılabiliyor mu acaba ? Teşekkür ederim.
  2. U

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Haklısınız Bartek... Ben bilgi olsun belki ikinci elde işe yarar diye yazmıştım. Arkadaşımızın konusunda kirlilik oldu gerçekten. Kusura bakmayın.
  3. U

Tekrar ve son kez yazıyorum. Transporter Kombi 8+1 de tıpkı Caravelle gibi ruhsatta otomobil olarak geçiyor, minibüs değil. Hız limitleri de otomobil sınıfında, minibüs değil. Muayenesi de tıpkı Caravelle gibi iki yılda bir. 1. köprü dahil hiçbir kısıtlaması yok. Suat54 minibüs ve otomobil...
  4. U

Normal Transporter'ın Mtv si 1792 tl. Herkes istediğine inanabilir. Dolandırıcı muamelesi görüyoruz.
  5. U

Çok büyük hesaplar yapıyorum. vw.com.tr adresine girip mtv vergilerini görebilirsiniz.... Yeni Transporter 8+1 Fiyat Listesi Transporter Kombi nin mtv sine bakabilirsiniz. Caravelle Highline Fiyat Listesi Caravelle in mtv sine bakabilirsiniz.
  6. U

Bu arada transporter kombi 8+1 gibi caravelle in yillik mtv vergisi de 888 tl. 3957 tl. falan degil. Durust olmayan bilgilendirmelere karsi uyarmak istedim.
  7. U

Transporter'in 8+1 otomobil sinifinda yeni bir modeli var yaklasik 6 aydir. Transporter combi model adi. Otomobil ve yillik mtv vergisi 888 tl. Caravelle'den donanim olarak dusuk ve fiyat alternatifi olusturuyor. Caravelle in ne oldugu biliyorum. Satici ya da insanlari kandirmak isteyen birisi...
  8. U

Transporter Kombi modeli otomobil ruhsatlı ve yıllık mtv 888 tl. 8+1 otomobil sınıfında. İki yılda bir muayene öncesi koltuklar takılır sorun çözülür.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR