umut7105 kullanıcısının son içeriği

1. umut7105

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Mrb herkese, benim de aracim 3+1 ruhsatlı. Muayenede sıkıntı yaşar gibiyim sanki.Ama bu zamana kadar sıkıntı yaşanmamış, en son geçen sene ağustosta yapılmış muayene. Bu kişi sayısı muhabbeti yeni mi çıktı ağır kusur olarak
  2. umut7105

Karavan Sigorta

Policede özel amaçlı yazıyor, karavan yazmıyor. Başımıza bir iş açar mi acaba bu.Kamil bey yaptı sağolsun da,umarım kaza anında ortada kalmayiz
  3. umut7105

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Abilerim bende karavanimi yeni aldım, Citroen jumper 2.8 HDI acaba bu araçta triger kayışı var mı yoksa zincir mi var.Bilgisi olan varsa sevinirim
  4. umut7105

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Mrb abilerim arkadaşlarım, 232463279 nolu malum sitedeki karavan hakkında bilgisi olan var mı acaba.Imaj karavan yapımı, benim 2011 Opel Astra j aracim var.Dolphin karavandan Suat bey ilgileniyor bu karavanla ve benim aracimin üzerine 5.000 TL istiyor.Aracim 45.000 TL felan ediyor.Sizce fiyat...
  5. umut7105

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Teşekkür ederim
  6. umut7105

Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper

Ynt: Yeni Doblo Karavan Yapımı Micro Camper Çok güzel hayırlı olsun,acaba sadece dolabın maliyeti nedir öğrenebilir miyim
  7. umut7105

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sözünü almıştım ilhan hocam,eğer o arkadaşa satmasaydı ben direk atlayacaktım.Ama maalesef nasip işi hayırlısı...
  8. umut7105

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım O araç turan abimizin yaptığı ilk araç olan Paşa'dır.Şİmdiki satan sahibi de istanbulda beden eğitimi öğretmenidir.Aracı 50.000 TL'ye satmıştır.Ben de kaçırdım o aracı.
  9. umut7105

Samsun Karavan Parkı

Ynt: Samsun Karavan Parkı Bu hafta sonu eşimle Samsun'a gittik,gitmişken karavan parkını da gezelim dedik.Resim çekmedim,ama biraz küçük geldi bana.Sanırım 16 karavanlık bir alan.Çok dipdibe.Bu arada anayola bakan duvarı 3-4 m içeri alıyorlardı.Metrobüs geçecekmiş sanırım.Zaten dar olan alanı...
  10. umut7105

Bana Da Bir Karavan...

Abilerim,arkadaşlarım.Uzun bir süreden sonra karavan işine tekrar dönebilidim.İlk etapta hazır bir karavan düşünüyorum.Aracımla takas edip,üstüne 5-10 bin TL verebileceğim PSA grubunda bir camper düşünüyorum.Aracım 2011 opel yeni astra j ,hatcback benzinli,29.000 km enjoy plus pakettir.İlk...
  11. umut7105

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Teşekkür ederim
  12. umut7105

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Koordinatlar için teşekkürler,ama navigasyon yok.Manavgata geldikten sonra ne taraftan gidilecek,sadece onu öğrenmek istemiştim.Tşkr.
  13. umut7105

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Tam adres verebilecek var mı acaba?Nasıl gideriz boğaz kamping'e.
  14. umut7105

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Geçenlerde aradım,temmuzun başında bi çadır kamp yapalım diye.25 Haziran-8 temmuz arası motosiklet festivali varmış maalesef.Artık bayram sonrası inşallah.Ben de çok merak ediyorum orayı,inşallah benim gibi Temmuz hayali kurup da hayal kırıklığına uğrayan olmaz :)
  15. umut7105

Antalya manavgat sorgun

Ynt: Antalya Manavgat Sorgun Maşallah Sedat abi,çok güzel bir tatil olmuş seninki.Bizim 2,5 yaşında bir oğlan var.Malumun biraz zorlanıyoruz onunla şimdilik.Çok hareketli,valla peşinden yetişemiyorum.Şİmdilik biz turlara biraz ara verdik,sadece kafa dinleyecek yerler bakıyoruz.Gerçekten çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri