umutcanv kullanıcısının son içeriği

1. umutcanv

Karavanda Ev Tipi Beyaz Eşyalar

est. :D alıngan birisi değilimdir yapıcı olduğu sürece her eleştiriye açık bir insanım. Youtube artık günümüzün video kütüphanesi gibi burada bir çok değerli içerik üreticisi var ve hepsinin tecrübesini izleyip not alıyorum. Ayrıca gezenbilir gibi forumlarda da sizin gibi tecrübeli insanların...
  2. umutcanv

Veriler fabrika verisi, muhtemelen doğrudur. matematik yalan söylemez hesap ortada :) dediğiniz gibi eşyalar değişecek. ama yine de jeneratör öneriniz için teşekkür ederim benim aklıma o hiç gelmemişti, listemde dc-dc adaptör var gelçi motordanda besleme yapacağım ama uzun süreli sabit kaldığım...
  3. umutcanv

Dediğinizi yaptım az önce günlük 2800 watt elektrik ihtiyacı doğuyor internetten biraz araştırıp öğrendim yaklaşık 12 adet 280watt panel ve 12 adet 100 amper aküye tekabül ediyor şeklinde çıktı. Dediğiniz gibi maliyeti hayli yüksek çıkıyor, bu durumda benim beklentim çok doğru değil, görünüşe...
  4. umutcanv

İlgi alakanız için teşekkür ederim, neden alınayım est. :) Burada temel prensip maliyeti düşürmek ve eldeki eşyaları kullanabilmek, böyle olacak demiyorum eğer oluyorsa elimde ki eşyaları kullanmak istiyorum. Eşyaların tamamını satıp yeni eşyalar almak konuyu bilmeyen birisi olarak bana...
  5. umutcanv

Herkese Selamlar, Hali hazırda minimalist olan ev yaşantımı, 'motorhome' diye tabir edilen hayat tarzına taşımak istiyorum. Bunu yaparken de gönlümde yatan şey mümkün olan tüm eşyalarımı karavana taşıyabilmek. Tasarım sürecine henüz başlamadım ve sağlıklı bir tasarım yapabilmek için...
  6. umutcanv

Merhaba, Ben Umutcan..

Herkese Selamlar, Adım Umutcan, yaklaşık 10 yıldır makine tasarımcısı olarak özel bir şirkette çalışıyorum. Hayat tarzımda kalıcı bir değişiklik yapmaya karar verdim ve araştırmalarıma başladım. Motorlu bir karavan tasarlayıp imalatını yapacağım ve evim artık bu karavan olacak. Araştırdığım her...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

SON KONULAR

Geri