uraltay kullanıcısının son içeriği

1. uraltay

Yalıtım Amaçlı Polietilen Şilteler Mat Olarak Kullanılır Mı?

kamp matlarına nazaran oldukça ucuz ve bulunurluğu daha fazla olan yalıtım amaçlı üretilen polietilen şilteleri mat olarak kullanan var mı? 2mx1mx1cm şiltenin yapı marketinde 10 tl gibi bir fiyatı vardı.
  2. uraltay

Ailece,çocuklu İtalya Gezisi

Ynt: Ailece,çocuklu İtalya Gezisi geçen yıl biz de 3 arkadaş sizin gezdiğiniz yerleri tersinden gezmiştik. anlatımlarınız ve fotoğraflarınız bana o günleri tekrar yaşattı. ve hatta tatil anlayışınız da bizimkine çok benzerdi :) biz de kısıtlı bir bütçeyle yola çıkmış, herşeyi önceden...
  3. uraltay

Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?

Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun? anlaşılan pratik çadır benim işimi görmeyecek, anladığım bu. t3 ü inceledim decatlonda bu hafta sonu. o da çok kapalı bir çadır geldi bana. yani yazın içerisi çok sıcak olacak gibi. yanlardan da açılan veya çift kapılı veyahut da etrafı...
  4. uraltay

Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun? kolaylık açısından kolay kurulan olanını tercih ederim ama daha fazla tavan yüksekliğinden dolayı diğeri daha serin olur mu onu merak ediyorum. yalnız kolay çadır da çift tenteli. güneş ısısını yalıtır mı acaba?
  5. uraltay

sadece yazın kumsalda eşim ve iki çocuğum ile günü birlik olarak, güneşten korunmak, içinde yemek yemek, üst baş değiştirmek için kullanacağım 3 kişilik bir çadır araştırması yapıyorum. sende topu topu 10 gün kullanırım ve konaklama olarak hiç düşünmüyorum. sabah kurulacak gün batımı toplanacak...
  6. uraltay

siena-san gimignano-pissa arası ulaşım hakkında bilgisi olanlar

Ynt: siena-san gimignano-pissa arası ulaşım hakkında bilgisi olanlar bahsi geçen yerleri gezidik, gördük, geldik, arkadaşların bir yardımı olmadı sağolsunlar :) belki başkası faydalanabilir düşüncesiyle kendi soruma kendim yanıt vermek istiyorum. öncelikle romadan alıp floransada teslim etmek...
  7. uraltay

Pompei Haritası Üzerinde Bilgi

Ynt: Pompei Haritası Üzerinde Bilgi evet gerçekten güzel bi yer floransa. bişey eklemek istiyorum :) otelimizdeki yan odada kalanlar da türk çıktı :)))
  8. uraltay

Ynt: Pompei Haritası Üzerinde Bilgi teşekkürler. şuan floransadan yazıyorum. roma, napoli, pompei, siena, sangimignano ve pisa derken şimdi de floransayı geziyoruz. türkiyeden salam, kaşar ve fındık fıstık dışında yiyecek getirmedik. kaşarı saymazsak salam fena olmadı. hele hele fındık cepte ye...
  9. uraltay

italya/pisa kulesi gece 10 suları gezilebilir mi? ACİL!!!

2 şubatta pisa'da olacağız ama akşam saatlerinde uğrayabiliyoruz anca. acaba bu saatlerde pizza kulesi ve meydan halka açık kalıyor mu merak ediyorum. şayet kapanma gibi bir durum varsa gitmeyeceğiz. bilenler acil yardım ederse çok memnun olurum?
  10. uraltay

Ynt: Pompei Haritası Üzerinde Bilgi hmm, kaşar felan derken çok da ciddi değildim. o halde tavsiyelerinize uymak lazım. (kaşar, zeytin, belki salam, üçgen peynir, piknik reçeli, nutella, kuruyemiş, pet bardak, kaşık, tabak veeeee kettle :) mutfağı taşırız artık :) gerçi üç kişiyiz, sorun...
  11. uraltay

siena-san gimignano-pissa arası ulaşım hakkında bilgisi olanlar

Ynt: siena-san gimignano-pissa arası ulaşım hakkında bilgisi olanlar arkdaşlar forumlarda bu üç şehri gezen arkadaşların epey yazısını okudum ama ulaşım ile ilgili ayrıntılı bir yazıya rastlamadım. sabırsızlıkla bilgisi olan birinden yardım bekliyorum. bir de floransada teslim edecek şekilde...
  12. uraltay

evet bence de şanslısınız :) ben öğretmen olarak yeşil pasaport alma hakkına yeni sahip oldum. o gazla gidip çoluk çocuk hepsine pasaportlarını alıverdim :) ilk tecrübeyi kendim yapıp daha sonraları ailecek yurt dışındaki akrabaları ziyaret planları düşünüyoruz. kahvaltı ve yemek olayı...
  13. uraltay

:o sevindim sizin adınıza. benim ilk yurt dışı seyahatim. bu yüzden bende heyecan eminim sizden fazladır :)
  14. uraltay

yok hayır turla gitmiyoruz:) tur planımız var derken kendimizin yapacağı üç kişilik bir tur bu. pompei hakkında bulabildiğim kadar belgesel izledim. yazılanları okudum. napoliye gitme amacımızın başında da pompei var ama napoli hakkında da oldukça iyi şeyler okuyorum. okudukça da merakım...
  15. uraltay

sman, verdiğiniz bilgiden dolayı çok teşekkür ederim. ayrıca pompei ve napoli için önerileriniz varsa beklerim ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri