Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cekme karavani ben sahsen cok onermem, camur, kar ve dik rampalarda sorun yasarsiniz ve aracin cok guclu olmasi gerekir. Arac ustu cadir demissiniz zaten tavani biraz daha buyuk arac almaniz gerekli, suziki gibi araclar zaten sase uzunlugu ve genisligi dar oldugunan araglik meerkezini yukari...
Ynt: Frontera Kalkış Ve Çekiş Sorunu 2
Yag lambasimi eminmisiniz? eger motor ariza lambasi yaniyorsa gaz takilan butun frotny ler ayni durumda, bu sorunlari gazdada benzindede yapiyormu?, Mumkun olursa izmir-balcova sanayinde serhat ustaya bir goturun...
Ynt: Land Rover Hk
vakti zamannida uzunca bir sure defender 130 kullanmistim, land in offroad aracinin defender olduğunu ve harbi offroad yapanlarin bu araci tercih ettiğini söylersem sanirim yalan olmaz,
discovery ise daha nazik bir araç sanirim, karar kesinse dizel olani öneririm, arazi...
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
https://drive.google.com/file/d/0B2JnFUmXTNO_Tzk0V0NVOWhSMWc/edit?pli=1
burdan indirebilirsin, internetten arattirirkende frontera haynes, isuzu trooper haynes olarak aratabilirsin.
Kolay gelsin.
Ynt: 1996 Opel Frontera
Gecmis olsun, forumda serhat usta var izmir bolgesinden, daha iyi bilir konuyu, ancak sensorlerden biri calismiyor gibi gorunuyor, motor yaptirmadan once yoksa bu sorun motoru yapan arkadas cozecek...
Kolay gelsin.
Ynt: Opel Forentera 2.0 Sport
Sevgili Onur bende 1998 model frontera 2.2 benzinli 5 kapi olani var, senin istediginden bir buyuk olani, 2007 tarihinde satin almis ve tartarini gaz taktirmistim, forumdaki daha eski kullanicilar daha guzel bilgiler verebilir ancak ben 6 yillik kullanim sonucunda...
Ynt: Aısın Manuel Hub Montajım
Sizin lastiklerde ozellikle arkalar sanirim derin kanalli ama genede vij vij yapiyor, karda cok kalin degil, defender, toyota land cruiser bunu yapmiyor iste....
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Umarim en kisa zamanda iyi gelişmeler olur Emre bey, golcuk te 15 senem geçti, ilginç bir donanma kasabasıdır.....
Ynt: Muğla Köycegiz Gökçeova Göletinde Kamp
Ok, bilgi için teşekkürler, bizde katilmaya calisacagiz bir aksilik olmazsa, mümkünse gitmeden tedarik edileceklerle ilgili biraz bilgi alabilirmiyiz tecrübelerinizden, afesengel@yahoo.com yada burdanda olabilir,
Saygilar.
Ynt: Daha Önce Başına Gelen Var Mı :(
Gecmis olsun, arka cam resistansindan olabilir, benimde sol arka kapo cami kirilmisti ankarada uydurdarki arka cam duz daha kolay yaparlar diye dusunuyorum, camcilar ayarlar bence.