Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar
Ben Arka emniyet kemerlerinin orijinal olanını bulamadım standart 3 noktadan bağlantılı otomatik emniyet kemeri aldım ve montajını da yaptım en azından artık içim rahat.
Sizin içinde çözüm olabilir diye fotoları paylaşıyorum.
Selamlar,
Vitara JLX 1994 model aracımda arka koltuklarında emniyet kemerleri yok. Kemer takmak istiyorum orijinal yada uygun kemer takımını nereden bulabilirim.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır umarım,
şimdiden teşekkür ederim.
selamlar
2018 sonunda 1994 otomatik vitara aldım, şimdilik pişman değilim. Hangi arabayı alırsanız alın ufak tefek dokunuşlar yapmak zorunda kalacaksınız. Bu bayramda 1000 km yol yaptım, aracımla ilk şehirler arası yolum du Allaha şükür hiç sorun çıkartmadı. Lpg ve benzinle karışık kullandım km...
Bilgiler için teşekkür ederim dikkate alacağım.
Aldığım lastik linkte mevcut şimdilik memnunum. Arazide ne yapacak deneyip göreceğiz.
195/80R15 COMPETUS A/T 2 96T M+S LASSA-2018
Selamlar arkadaşlar,
Sonunda 1994 model 1.6 otomatik vitesli Vitara JLX sahibi olabildim.
Aldığım aracın kitapçıkları olmadığı için orjinal lastik ebatlarını bilmiyorum sorduğum servislerden değişik ölçüler geldi aranızda kitapçıkta yazan ölçüleri verebilecek olan varmı.
Yada kitapçığı PDF...