vet2104 kullanıcısının son içeriği

1. V

İlk 4x4 Aracim Olacak

3.0 dizel nissan terrano düşünebilirsin.benim ikinci terranom 300 bine geldi sadece rütin bakımı yapılıyor hiç arıza vermedi.bundan önce 4x4 dusterım vardı o da 300 bine geldi ama yaptırmadığım yeri kalmamıştı,bıktım sattım aracı,senin sorunla alakası yok ama aklıma geldi yine.kardeşim bence...
  2. V

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

aracım 2002 model 3.0 dizel otomatik.
  3. V

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Arkadaşım aracım 3.0 dizel otomatik ve 300 bin km de. Aracımı öğle sakin çıt kırıldım kullanmam işim gereği sert kullanırım hem arazide hemde düz yolda. Ve hiç sıkıntı yaşamadım 240 binde aldım aracımı bir kez yağını değiştirdim filtre yoktu tamircide metal filtre diye temizlik...
  4. V

selamlar,forumda gördüğüm kadarı ile 3.0 terrano kullanmışsınız, bende yeni bir araç aldım...

selamlar,forumda gördüğüm kadarı ile 3.0 terrano kullanmışsınız, bende yeni bir araç aldım, araçtan memnunmusunuz, dikkat etmem gereken bir konu veya bir öneriniz olurmu, yedek parça ihtiyacını nereden karşılıyorsunuz, bilgi verirseniz memnun olurum.saygılar.
  5. V

selamlar,forumda gördüğüm kadarı ile 3.0 terrano kullanmışsınız, bende yeni bir araç aldım...

selamlar,forumda gördüğüm kadarı ile 3.0 terrano kullanmışsınız, bende yeni bir araç aldım, araçtan memnunmusunuz, dikkat etmem gereken bir konu veya bir öneriniz olurmu, yedek parça ihtiyacını nereden karşılıyorsunuz, bilgi verirseniz memnun olurum.saygılar.
  6. V

7. V

8. V

9. V

Bahadır abi iyi geceler.iyisin inşallah uzun zamandır görüşemedik.sana sormak istediğim...

Bahadır abi iyi geceler.iyisin inşallah uzun zamandır görüşemedik.sana sormak istediğim şu.izmirde cemil ayvaz isminde bir abi var 3.0 terranosu var satılık sen taniyormussun.nasil bu araç tavsiye edermisiniz bana.senin tavsiyelerini dinlemek hoşuma gidiyor bu yüzden sormak istedim kusura bakma...
  10. V

Satılık Yokohoma At Lastik 245/65/17

selamlar, size sormak istediğim hangi lastikten memnun kaldınız,ikisi arasında kaldım yokohama daha önce kullandım ama bf nasıl bilmiyorum.
  11. V

Bj 60 Land Cruiser Veya Defender 110 Dizel Arıyorum

30 bine kadar olabilir.
  12. V

Bj 60 Land Cruiser Veya Defender 110 Dizel Arıyorum

arkadaşlar bj60 land cruiser veya dizel defender 110 arıyorum Aydın da yaşıyorum günlük kullanıcam, satmak isteğen veya tanıdığınız varsa iletişim kurabilirsek memnun olurum, aydın kuşadasında turuncu bir bj60 var ama sahiibini bulamadım ilanı kaldırmıştı neyse, bir araç arıyorum umarım...
  13. V

Toyota Land Cruiser Bj 60 87 Model Ön Far Sinyal Ve Diğer Yedek Parça Arıyorum

sattınızmı , aracınızın fiyatı nedir, resimleri falan varmı.
  14. V

4x4 Modunda Manevralarda Arac Kasılıyor

sayın abilerim, kardeşlerim 2012 model dusterim 4x4 modunda iken dönüşlerde arabada bir kasılma oluyor, sizin araçlarınızda aynısı oluyormu yoksa benim aracımdamı bir sorun var, fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.saygılar
  15. V

İlandaki Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı

Ynt: İlandaki Araç Hakkında Bilgisi Olan Varmı kimse tanımıyormu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz