Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burak bey ilgiyle takip ediyorum. Zaman zaman sorularda sormak istiyorum.
-Acaba avrupada kampinglerde elektrik fişleri farklılık gösteriyormu?
-gösterdikleri park alanında su dolum ve atıksu boşaltma bulunuyormu yoksa belirli bir noktayamı gitmek gerekiyor?
Tapatalk kullanarak iPhone...
Sübap ayarları bozuktur aracınızın. Uzun süre binmek istiyorsanız tavsiyem silindir kapağını söktürüp sübaplarını kontrol ettirin arabanızın yakıtıda düşecektir kullanımıda daha keyifli olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun aracınız. Lpg sistemi manuelmi? Sıralı sistemmi? Takılalı kaç yıl olmuş? Lpg ayarına götürdünüzmü?
Resimlerdeki ayrıntıları farkettim ama sorma ihtiyacı hissetmedim, belkide hayranlıkla gezi raporunu tekrar tekrar okumaktan olabilir. :) Açıkcası karavanı avrupada bırakıp sonrasında geziye devam etme seçeneği benim açımdan mümkün değil gibi.Ancak olmayacak şeyde değil. Neden dersek,önceki...
Motosiklet ile italya gezisinde herzaman otoparklı otelleri seçmiştik. Araç ile yol kenarında park güvenlik açısından nasıl? Mesela tercih ettiğiniz durumlar varmı? Örneğin merkeze yakın olsun veya yerleşim yerlerine yakın olsun gibi?
Hakan bey Öncelikle projeniz hayırlı olsun takipteyim. İzmirde Otolab isimli firmayı duymuşsanız sahibi sizin planın aynısını geçen yıl kendi karavanına yaptı.Bende nasip olursa başlıyacağım kendi aracıma.Eğer sizde uygun görürseniz aldığınız camları ve hekileri incelemek isterim. Ben çiğlideyim...