voner kullanıcısının son içeriği

1. voner

O Km Ducato Yu Karavan Ruhsatı Almadan Özel Araç Olarak Kullanmak..

Karayolları Trafik Kanunu ilgli yönetmelik ve TSE nin bağlı olduğu teknik mevzuatlar da açık ve belli, başkası bunu istediği tarafa çekip yorumlaması bunu değiştirmiyor. Evet araç ruhsatına uygun ve özellik limitleri kapsamında arka yük kısmında projesine uygun mobil ofis eşyasını taşıyor...
  2. voner

İyi dilekleriniz tamam da cevabımın sonunda ekledim yazdım, 4 yıl önce sıfır aracın mobil ofis tadil projesini TSE onayına girdiğini ve tuvtürk araç tespit muayenesi onayı ile mobil ofis tadil işlenmiş trafik tescil olduğu Ruhsat alındığına göre mevzuata uygundur.... Vatandaş, kendim de sizin...
  3. voner

Benim Ford Transit aracım aynı açıklandığı gibi, zaten bende konuyu daha önce cevapladım işlem ve tescil yasal mevzuata uygun, sıfır aracı yaptım 4 yıldır yurtiçi ve yurtdışı geziler yaptım yapıyorum trafik polis birçok kontrole girdim ve asıl 4 yıldır tabii ki tuvtürk araç muayenesine bu...
  4. voner

Evet, "Mobil Ofis" projelendirme yapılarak oluyor.
  5. voner

Saygılıyım uzamasın isterseniz, sizde kendinize göre okuduğunuz mevzuatı çevirip yazıyorsunuz, bende kendime ait bilgi, deneyim tecrübe ile kendi fikirlerime sahibim ve ikinci kez Bürokrat tanımı kullanıyorsunuz evet öyle çalıştım kanun nizam nedir, yönetmelik, yönergeler çok uğraştık yazdık...
  6. voner

Size yine de teşekkürler esasda hemfikir olmak önemli ama bence detayda da şuanda sorun yok siz var diyorsunuz belirtiğiniz mevzuata benim de bakmişlığım var tekrar bakarım okurum ne olduğunu anlıyorum, daha önce PİCKUP ÜSTÜ KARAVAN şeklinde daha önce kullandığım Pickup (asıl ruhsatı Açık Kasa...
  7. voner

Sizde hak için bunları yazdığınızı düşünüyorum, hukuk Anaysalar haklar için eşitlik için adalet için vardır insanlar toplumlar için toplum düzeni için vardır. Yönetmelikler ilgili kanuna aykırı olamaz varsa öyle bir durum kanun değil Anaysa da değil önce yönetmelik kanuna uydurulur ama kanunlar...
  8. voner

Maalesef mevzuata da bakarsak da size katılamyacağım, tesciller kanunidir. Ruhsatta ARAÇ SINIFI: M1 , M2 VEYA N1 , N2 kategrorileri ile ARAÇ CİNSİ ibareleri Kamyonet, Minibüs, Otomobil gibi ve bunun yanına parantez içine yazılan tipi mesela KAMYONET (BB VAN) yani "kamyonet panelvan" veya ÖZEL...
  9. voner

Evet şasesi nispeten büyüklüğü taşıma kapasitesi ağırlığı RUHSATTA YAZAN AZAMİ İSTİHAP HADDİ itibarıyla normal otomobillere göre yıpranabilecek araçtır bazılarının az kullanılması az kilometre yapması çok yol kilometreyapmayacak anlamına gelmez, ticariler kadar olmasa da yakın bir teknik...
  10. voner

Normaldir, Ruhsat araç cinsi OTOMOBİL olunca da Sınıfı: M1 ve KULLANIM AMACI: YOLCU NAKLİ-HUSUSİ yazıyor, bence esas sorun MotorKaravanlar da ruhsatlarında Arraç Cinsi: ÖZEL MAKSATLI ARAÇ (MOTOKARAVAN) yazması Ambulans aracı gibi İtfaiye aracı gibi onlarında ruhsatında Özel maksatlı Araç yazıyor...
  11. voner

Burdaki konu ÖTV farkı çıkmadan 5 yıldan küçük yeni veya SIFIR KAMYONET aracı tadilat ile içini oturma yeri, masa, koltuk yatağa dönüşen, lavoba; wc ile tesisatı yapmak onaylı proje çizimi ile MOBİL OFİS tadil aracıdır. Evet, VİP araçalarda böyle projelendiriliyor. Benim "Mobil Ofis" tadil...
  12. voner

Mobil Ofis tadil ruhsata işleme yapılıyor, aracın sınıfı cinsi değişmediği için ÖTV farkı durumu yok. Yine proje çizim onay yapılıyor TSE kontrol onayı ve TÜV araç tespit muayenesi ile aracın ruhsatına sadece açıklama bilgiler kırmına "Mobil Ofis araca tadil edilmiştir" ibaresi oluyor. Benim...
  13. voner

Araç Sınıfı: KAMYONET (bb VAN) , Araç Cinsi: N1 , Kullanım Amacı: YÜK NAKLİ-HUSUSİ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri