w8_4_me kullanıcısının son içeriği

1. W

1993 Model Satılık Feroza ELII

Çok üzülerek Feroza'mı satıyorum. Babam da aracını sattığından tekrardan 4 kapı araç gereksinimi çıktı. Sorunsuz bir araçtır. Şimdiden alana hayırlı olsun. Aracımın ilan linki aşağıdadır...
  2. W

Feroza Şnorkel

Merhabalar, Ferozama şnorkel taktırmak istiyorum. Bunu konuyla ilgili tecrübelilerimiz varmı aramızda? Varsa bu konu hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  3. W

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhabalar cevdet bey, listeden bir arkadaştan almadım bildiğim kadarıyla. gidip bir galeriden aldığım araç. ama listeden birine aitse çıkarabilirsiniz. aracın plakası 77 du 966
  4. W

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? merhabalar, uzun zaman oldu giremeyeli siteye. işlerim bu aralar çok yoğundu anca vakit bulabildim. aracımın performansı olarak çok memnunum. 90km'yi aşamamak derken yanlış anlaşıldım herhalde. ben 90km hızla giderken devir saatinde 3000'i görmekten bahsettim...
  5. W

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Selamlar, Beni de aranıza kabul ederseniz mutlu olurum. 1 haftalık Feroza'cıyım. Niva-Vitara-Feroza üçgeninden Feroza ile çıktım. İlk aracım ve şu an çok memnunum (90'ın üzerine çıkamama problemim hariç) 93 model Feroza ELII ile Bursa'dan aranızda olmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri